Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Meesters, Leraren, Dierbaren en Heren van de Akasha Kronieken
0
Spiritualiteit

Meesters, Leraren, Dierbaren en Heren van de Akasha Kronieken

Meesters, Leraren, Dierbaren en Heren van de Akasha Kronieken

In ieders Akasha kronieken zijn Meesters, Leraren en Dierbaren te vinden. Wie ze zijn en wat ze voor je doen lees je in dit artikel.

De Dierbaren zijn overleden dierbaren die jouw ziel ooit heeft gekend. Dat kan dus best iemand zijn die jij in dit leven niet kent, maar die jij in vorige levens wel hebt gekend.

De Leraren (ook wel opgestegen meesters) komen tot jou wanneer je een (levens)les hebt te leren. Je kunt ze tussentijds ook aanroepen wanneer je vragen hebt. Ze zijn er dus niet altijd en ze kunnen per keer verschillen.

De Meesters zijn al bij jou sinds de ‘Bron’ van je ziel. Helemaal vanaf ‘t begin van je bestaan, dus. Met hen heb jij je persoonlijke plan gemaakt. Het pad dat jij volgt, in welk leven dan ook. In dit plan zit ook het tweelingzielen-plan opgeslagen. Omdat de Akasha-energie de blauwdruk is van jou ziel, kan je door het werken met je eigen Akasha kronieken dus inzichten krijgen in je eigen proces en de daarbij horende (levens)lessen, zielsafspraken en contracten. Hierdoor zul je dus bijvoorbeeld een stuk bewuster in je tweelingzielenproces staan. Daar lees je in dit artikel meer over.

Tot slot heb je nog de Heren van de kronieken. Zij bewaken de Akasha bibliotheek, om het maar zo te zeggen. Zij zijn de poortwachters en zullen alleen de informatie verstrekken wanneer jij er aan toe bent.

Ben jij benieuwd naar wie de opgestegen meesters zijn en wil je daar op een laagdrempelige manier mee verbinden? Bekijk dan het speciale Opgestegen Meesters orakelkaarten van Doreen Virtue.

Voorheen waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen. Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? Auteur Linda Howe heeft een methode ontwikkeld waarmee je toegang kunt krijgen tot deze bron van wijsheid en je energetisch geheugen. Meer over deze methodiek lees je in het boek ‘Akasha – De Akasha kronieken‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨