Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen april 2023: hoge energie en veel shifts
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen april 2023: hoge energie en veel shifts

april 2023 - Tweelingzielen - VolleMaanKalender.nl

Wat gaat april 2023 jou en je tweelingziel brengen? In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen voor april 2023.

‘April doet wat hij wil’. Het is een beetje een voor de hand liggende uitspraak, maar een uitspraak die wel passend is bij de energie voor de komende maand. Er is namelijk (weer) van alles wat… Het kan deze maand alle kanten op, maar dit is voor jouzelf een belangrijke maand om toch écht te kiezen voor wat JIJ wilt.

Eclipsen & retrogrades

Het eclipsseizoen wordt namelijk afgetrapt. Eclipsen staan voor onverwachte wendingen. Je wordt in het eclipsseizoen teruggebracht naar je zielsmissie of pad (mocht je daar vanaf geweken zijn).

Niet alleen het eclipsseizoen wordt in april afgetrapt; ook het retrograde-seizoen. Na bijna vier maanden zonder retrograde te zijn geweest, zal Mercurius vrijdag 21 april retrograde gaan in Stier. Dit zal voor tweelingzielen vooral op aards vlak in de communicatie wat moeilijkheden geven. Venus is de heersende planeet van Stier (liefdesplaneet). De liefde die je voor elkaar voelt of ziet zal van beide kanten wat moeilijker kunnen worden of je zal niet zo goed weten hoe je dit moet uiten. Met alle veranderingen om jullie heen zal Mercurius ook een beetje een ruis op de lijn zijn, want het teken van de Stier vindt zekerheid (vooral in de liefde) eigenlijk wel prettig.

Veel tweelingzielen en zielsconnecties gaan op dit moment een beetje hun eigen weg (dankzij de vernieuwende zon in Ram-energie).

Alles dat niet meer werkt wordt op dit moment (ook in de fysieke wereld). Dit komt vooral door de grote verschuiving van Pluto en Saturnus naar andere tekens. Met alles wat er al aan de hand is liggen alle opties open en wordt er van alles opengebroken. Voor tweelingzielen, maar eigenlijk voor iedereen wel, een ontzettend bijzondere tijd.

Belangrijk voor tweelingzielen, zielsconnecties en lichtwerkers is durven te luisteren naar je intuïtie en daarop te vertrouwen.

Flow mee met alles wat er is en durf voor jezelf te gaan staan en uniek te zijn. Tweelingzielen triggeren en helpen elkaar naar hun authentieke ware zelf. Nog nooit is dit zo belangrijk geweest dat dit ook ‘op aards vlak’ belangrijk is en niet alleen in de spirituele verbinding met je tweelingziel. Nogmaals… alles wat niet werkt en niet klopt, zoals oude structuren en patronen, worden afgebroken. En dit wordt met hulp van alle andere kosmische en astrologische toestanden nog meer bekrachtigd.

Tweede nieuwe maan in Ram

En nog één van die ‘astrologische toestanden’ is de tweede nieuwe maan in Ram (die eerst al in maart 2023 in hetzelfde teken plaatsvond) en met zijn vernieuwende energie in April erg sterk uitwerkt. De nieuwe maan en de zonsverduistering staan op een graad van 29, nog net in het teken van de Ram. De vernieuwende energie is in april dus erg aanwezig en voelbaar. Alles zal met de nieuwe maan in Ram en zonsverduistering tot een hoogtepunt komen (en nog lang doorwerken), waarin er hoogstwaarschijnlijk voor tweelingzielen een en ander duidelijk zal worden welke richting een ieder zal opgaan en waarmee veel veranderingen zullen komen die je niet ziet aankomen (hierover later meer over in een artikel).

Engelenpoort, volle maan en meer

En je zal het bijna vergeten…maar begin april is er op dinsdag 4 april 2023 de 4/4 Engelenpoortdag. Op deze dag kan je (nog meer) boodschappen van de engelen ontvangen, zoals inzichten/tekens rondom je tweelingzielenproces. En wordt de frequentie weer een tandje opgeschroefd.

In dezelfde week, op 6 april 2023 (dus vlak voor het paasweekend), vind er een volle maan in Weegschaal plaats. Deze volle maan draait om ‘letterlijk’ de balans houden en zoeken en misschien zelfs willen bewaren met je tweelingziel in het paasweekend. Dat kan enige frictie geven, omdat (we) of jullie in deze tijd eigenlijk alleen maar op zoek bent naar de balans. Hier later meer over in een artikel over de volle maan in Weegschaal voor tweelingzielen. Verder is het een bijzondere volle maan omdat deze rondom het paasweekend valt en daarmee de energie van het Christusbewustzijn nog meer uitvergroot.

Hoge, goddelijke energie

Rondom Pasen bevinden we ons in de energie van Christusbewustzijn. Dit is een hele mooie, hoge en goddelijke energie, waarin je vaak door de hoge trilling meer inzichten (downloads) kan ontvangen voor jezelf, je spirituele pad en je tweelingzielenproces. Maar – als je daar gevoelig voor bent – je kunt tijdens volle maan, Goede Vrijdag of Stille zaterdag ook de collectieve energie aanvoelen rondom de kruisiging en het sterven van Jezus Christus (en het verraad dat hiermee gepaard ging). Het gaat hier vooral om de onvoorwaardelijke liefde die Jezus Christus had voor de mensheid en dat hij stierf door verraad voor het volk. Het stukje onvoorwaardelijke liefde is voor tweelingzielen een actueel stuk waar jij dus mee geconfronteerd kan worden.

Zonnevlammen

In maart haalde extreem hoge zonnevlammen zelfs het nieuws. Dit heeft absoluut invloed op jouw energetische lichaam en jouw spirituele ontwikkeling of ontwakingsproces. Je ascentiesymptomen kunnen daardoor (tijdelijk) verergeren. Vooral als je net in het tweelingzielenproces of ontwakingsproces zit. In maart zagen de experts en alle meetapparatuur de zonnevlammen zelfs niet aankomen. De zon zal voorlopig (ook in april) ‘onrustig’ zijn, dus de verwachting is dat de verhoogde zonnevlammen activiteit in april nog wel even zal aanhouden. 

Zon in Stier

Richting het einde van de maand staat de zon (vanaf 20 april) in Stier. Hierdoor krijgen jij en je tweelingziel iets meer structuur in plaats van de vlammende energie van de Ram en zal je ‘ietsje’ meer het overzicht krijgen, en ook wat rust. De collectieve onrust zal aan het einde van april op Koningsdag (27 april) meer toenemen. Iets waar je niet bij stilstaat, maar de monarchie is iets wat door verschuiving van Pluto en Saturnus ook onder druk komt te staan. Veel lichtwerkers en tweelingzielen zijn in vorige levens gebukt gegaan onder de monarchie of konden juist door deze rangen en standen niet bij elkaar zijn. Geloof het of niet… het zijn onderliggende triggers en situaties die zich niets voor niets nu voordoen en waar tweelingzielen en lichtwerkers juist nu een onderdeel van zijn om die stukken te helen voor zichzelf maar ook voor het collectief.

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨