Volle Maan Kalender
Je leest nu...
‘Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft’
1
Interviews & verhalen Liefde Tweelingzielen

‘Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft’

'Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft'

Er zijn zóveel tweelingziel ervaringen, maar je leest daar in Nederland nog zo weinig over. En dat is zonde! Vanaf nu zijn tweelingziel ervaringsverhalen te vinden op dit platform. Anoniem of met naam: het is maar net wat goed voelt. ‘Hoe ik met één blik al wist dat hij het was…’ In dit anonieme tweelingziel verhaal lees je hoe heftig en bijzonder een tweelingziel ontmoeting is.

In 2019 was ik een weekend weg met vriendinnen naar Amsterdam. De zaterdagavond waren we iets gaan drinken in het stomste en leegste café, waar de slechtste muziek draaide. We hadden fun! Plots kwam er een groepje mannen binnen. Eén ervan trok onmiddellijk mijn aandacht en er schoot direct door mijn hoofd: you are the one!

Ik kon het niet anders bedenken. Ik herkende hem gewoon. Ik kon niets anders doen dan kijken naar hem. Eindelijk was hij er.

We raakten aan de praat. Hij kwam uit Duitsland. We maakten plannen om samen eens naar Berlijn te gaan. Het voelde zo vertrouwd! Hij vertelde zijn voornaam en zijn beroep. Ik dacht ‘ik vind je wel online‘. Ik ging naar het toilet en hij ook kort erna. De chemie was zo hevig! We wilden kussen, maar werden gestoord door onze vrienden. We zaten toen beiden in een relatie, dus deden we niets.

Toen de vriendinnen om 3uur ‘s nachts terug naar het hotel wilden, zag ik hem aarzelen. Ik wist dat hij mijn nummer wou vragen, maar hij deed het niet. Ik dacht nogmaals: ‘dat is niet erg, ik vind je wel‘. Hij stond in de deuropening en keek me aan. Ik zag een verscheurde, gekwetste man die keek hoe ik z’n leven uit stapte. Ik wou niet weg. Ik voelde ons zó energetisch verbonden. Een prachtig gevoel.

Het regende en ik lachte. Mijn hart lachte. Ik had de man van mijn dromen ontmoet. Sindsdien leefde ik op een wolk.

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Toen ik terug thuis was in België zocht ik hem op. Ik heb drie dagen gegoogeld. Ik wist een voornaam en een beroep, meer niet. Ik gaf het op. Voelde me dom. Ik had hem moeten kussen en ik had zijn telefoonnummer moeten vragen.

Plots keek ik toch nog eens op Facebook en zag ik een foto. Zijn foto. Ik herkende hem. Ik had hem gevonden! Dit was de tweede gelukkigste dag van mijn leven ! Ik stuurde een vriendschapsverzoek en drie uur later kreeg ik een berichtje: ‘Aaaaah, my Berlin-Brugge buddy!‘.

We hebben drie maanden lang elke dag non-stop gechat. Alles klopte, tot in de details. ‘We are one‘, hij zei het zelf. We waren gek op elkaar. Plots werd het kerst 2019 en hij begon te runnen… Rennen, rennen, rennen. Hij zei dat ik too much was. Too beautiful voor hem. Hij kon het niet maken tegenover zijn gezin. We hebben elkaar daarna nog gesproken, maar nooit meer zo intens. Ik bleef maar jagen en hij blijft rennen.

Ondertussen heb ik mijn karmische relatie stopgezet en ben ik single. Ik heb iemand leren kennen, maar het lukt niet. Ik keer steeds terug naar hem. Ik stuur hem soms een berichtje, maar het komt altijd van mijn kant nu. Afgelopen juni stuurde hij het laatste zelf.

Maar ik weet dat er een tijd komt dat hij terug komt. Hij is aan het werken en aan het helen. Ik werk ondertussen ook heel hard aan mezelf. In maart 2021 verwijderde hij mij als vriend op Facebook, ik was too much een trigger.

Ik weet dat hij me leuk vindt en me graag ziet. Op onze manier. Ik hou van hem. Voor eeuwig. En weet je, we lijk ook op elkaar. We hebben dezelfde neus en mond. Echt zó gek.

Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft.

En ik wacht, desnoods tot in een volgend leven, maar ik vertrouw dat ik hem nog zal terug zien in dit leven 🙏🏻.

Wil jij jouw tweelingziel ervaring delen? Graag! Op die manier inspireren en steunen we elkaar. Er wordt nog te weinig over gesproken – dat kan en mag anders! Je mag jouw verhaal delen onder je eigen naam, maar het kan natuurlijk ook geheel anoniem. Meedoen? Vul het contactformulier in of stuur mij een e-mail.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨