Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
‘Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft’
1
Interviews, verhalen & columns Tweelingzielen

‘Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft’

'Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft'

Er zijn zóveel tweelingziel ervaringen, maar je leest daar in Nederland nog zo weinig over. En dat is zonde! Vanaf nu zijn tweelingziel ervaringsverhalen te vinden op dit platform. Anoniem of met naam: het is maar net wat goed voelt. ‘Hoe ik met één blik al wist dat hij het was…’ In dit anonieme tweelingziel verhaal lees je hoe heftig en bijzonder een tweelingziel ontmoeting is.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

In 2019 was ik een weekend weg met vriendinnen naar Amsterdam. De zaterdagavond waren we iets gaan drinken in het stomste en leegste café, waar de slechtste muziek draaide. We hadden fun! Plots kwam er een groepje mannen binnen. Eén ervan trok onmiddellijk mijn aandacht en er schoot direct door mijn hoofd: you are the one!

Ik kon het niet anders bedenken. Ik herkende hem gewoon. Ik kon niets anders doen dan kijken naar hem. Eindelijk was hij er.

We raakten aan de praat. Hij kwam uit Duitsland. We maakten plannen om samen eens naar Berlijn te gaan. Het voelde zo vertrouwd! Hij vertelde zijn voornaam en zijn beroep. Ik dacht ‘ik vind je wel online‘. Ik ging naar het toilet en hij ook kort erna. De chemie was zo hevig! We wilden kussen, maar werden gestoord door onze vrienden. We zaten toen beiden in een relatie, dus deden we niets.

Toen de vriendinnen om 3uur ‘s nachts terug naar het hotel wilden, zag ik hem aarzelen. Ik wist dat hij mijn nummer wou vragen, maar hij deed het niet. Ik dacht nogmaals: ‘dat is niet erg, ik vind je wel‘. Hij stond in de deuropening en keek me aan. Ik zag een verscheurde, gekwetste man die keek hoe ik z’n leven uit stapte. Ik wou niet weg. Ik voelde ons zó energetisch verbonden. Een prachtig gevoel.

Het regende en ik lachte. Mijn hart lachte. Ik had de man van mijn dromen ontmoet. Sindsdien leefde ik op een wolk.

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Toen ik terug thuis was in België zocht ik hem op. Ik heb drie dagen gegoogeld. Ik wist een voornaam en een beroep, meer niet. Ik gaf het op. Voelde me dom. Ik had hem moeten kussen en ik had zijn telefoonnummer moeten vragen.

Plots keek ik toch nog eens op Facebook en zag ik een foto. Zijn foto. Ik herkende hem. Ik had hem gevonden! Dit was de tweede gelukkigste dag van mijn leven ! Ik stuurde een vriendschapsverzoek en drie uur later kreeg ik een berichtje: ‘Aaaaah, my Berlin-Brugge buddy!‘.

We hebben drie maanden lang elke dag non-stop gechat. Alles klopte, tot in de details. ‘We are one‘, hij zei het zelf. We waren gek op elkaar. Plots werd het kerst 2019 en hij begon te runnen… Rennen, rennen, rennen. Hij zei dat ik too much was. Too beautiful voor hem. Hij kon het niet maken tegenover zijn gezin. We hebben elkaar daarna nog gesproken, maar nooit meer zo intens. Ik bleef maar jagen en hij blijft rennen.

Ondertussen heb ik mijn karmische relatie stopgezet en ben ik single. Ik heb iemand leren kennen, maar het lukt niet. Ik keer steeds terug naar hem. Ik stuur hem soms een berichtje, maar het komt altijd van mijn kant nu. Afgelopen juni stuurde hij het laatste zelf.

Maar ik weet dat er een tijd komt dat hij terug komt. Hij is aan het werken en aan het helen. Ik werk ondertussen ook heel hard aan mezelf. In maart 2021 verwijderde hij mij als vriend op Facebook, ik was too much een trigger.

Ik weet dat hij me leuk vindt en me graag ziet. Op onze manier. Ik hou van hem. Voor eeuwig. En weet je, we lijk ook op elkaar. We hebben dezelfde neus en mond. Echt zó gek.

Hij is mijn tweelingziel, mijn tweede helft.

En ik wacht, desnoods tot in een volgend leven, maar ik vertrouw dat ik hem nog zal terug zien in dit leven 🙏🏻.

Wil jij jouw tweelingziel ervaring delen? Graag! Op die manier inspireren en steunen we elkaar. Er wordt nog te weinig over gesproken – dat kan en mag anders! Je mag jouw verhaal delen onder je eigen naam, maar het kan natuurlijk ook geheel anoniem. Meedoen? Stuur een e-mail.

Leestips rondom tweelingzielen

(1) Comment

  1. De ontmoeting

    Toen we nog beide 17 waren hadden we een korte relatie, het gevoel wat je bij mij in herkenning naar boven haalde was te overweldigend: ik klapte geheel dicht, kon het niet verwoorden of uitleggen zo diep dat je binnenkwam. Toen zette je opeens een punt erachter maar ik heb altijd gedacht dit komt ooit wel weer op mijn pad. We hadden soms nog wel contact, denk dat je wilde zien of ik er al meer open over kon zijn, helaas dit lukte niet. Jaren gingen er overheen welleens waar 10 jaar, de overweldigende liefde die ik voelde is nooit een seconde weggeweest. Het voelde zelfs niet aards aan. Alle relaties dat ik in die 10 jaar heb proberen te hebben voelde nooit hetzelfde. Ik heb lang getwijfeld of ik je een bericht zou sturen; toch gedaan. We waren online vanaf dat eerste uur al onafscheidelijk weer met elkaar verbonden, het gaf rust en er was totaal geen druk. We ontdekten dat we veel gemeen hadden en tegelijkertijd beide ook een pijnlijke periode doorgingen. We tilden elkaar naar hoger level, je had weer vertrouwen in jezelf en ik merkte ook dat ik je daar deels in stuurde.

    Ik vind het fantastisch om je te zien groeien in jezelf en ook naar mij toe, bij onze eerste afspraak voelde ik je hartslag door mij heen gaan zo bizar, het was thuiskomen en ik omarmde alles wat ik van je ontving.

    Nu zitten we op een punt dat we beiden onafhankelijk van elkaar groeien, ik wil het gevoel dat ik voor je heb, zo graag aan je uitleggen al weten we ergens heel onbewust ook dat we beiden precies hetzelfde voelen, we zijn samen zonder samen te kunnen zijn, onafhankelijk van elkaar maar toch compleet.

    Ik ben zo benieuwd naar hoe het verder gaat tussen ons, het is hemels en magisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨