Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tijdelijk: spirituele boeken outlet
0
Shop

Tijdelijk: spirituele boeken outlet

Spirituele boeken outlet

Wil je je verder verdiepen in spiritualiteit en astrologie? Goed nieuws: er zijn tijdelijk wat leuke boeken in de aanbieding. Bekijk nu de spirituele boeken outlet. Wie weet zit er wat voor je bij?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De Sterren

Carolyne Faulkner beschrijft in ‘De sterren‘ op een praktische manier hoe je de eeuwenoude wijsheid van astrologie in kunt zetten om je beslissingen en karakter beter te begrijpen. Met astrologie als kader kun je je leven, werk en relaties niet alleen beter doorgronden, maar ook verbeteren. In de twaalf sterrenbeelden staat geen ultieme waarheid over jezelf geschreven, maar als je astrologie als leidraad gebruikt, kun je wel je sterke en zwakke kanten ontdekken. Zo leer je jezelf beter kennen en kun je je leven daarop aanpassen. De sterren is een moderne, verfrissende gids om astrologie in te zetten in je dagelijks leven. Makkelijk genoeg voor beginners en met genoeg nieuwe inzichten voor astrologieliefhebbers!

Ontdek je soul signature

Ontdek je Soul Signature‘ is het eerste boek van de jonge en inspirerende Panache Desai. Het spirituele boek bevat een 33-dagenplan dat je leert om negatieve emoties te accepteren zonder ertegen te vechten. Elke dag focust op een andere emotie en geeft oefeningen voor de ochtend, middag en avond. Ontdek je Soul Signature leert je je energiestromen te volgen en te worden wie je moet zijn.

Astrologie in alle eenvoud

In het boek ‘Astrologie in alle eenvoud‘ draait alles om het verbeteren van je relaties. Hoe kan astrologie je helpen een betere band op te bouwen met je werkgever, vrienden, familie, geliefden, collega¿s enzovoort? Kennis van astrologische basisprincipes leert je bijvoorbeeld een Ram te overtuigen, samen te leven met een Stier en indruk te maken op Tweelingen. Maar het leert je ook om geldzaken te bespreken met een Kreeft en vriendjes te blijven met een Leeuw. Voor elk teken van de dierenriem valt er iets te vertellen.

De geheimen van meditatie

Meditatie wordt door davidji ‘contact maken met de diepte van grenzeloos bewustzijn’ genoemd. Eenmaal bewust van de serene stilte die zich onder alle hectiek van het dagelijkse leven bevindt, kan men altijd terugkeren naar die stilte. davidji analyseert in het boek ‘De geheimen van meditatie‘ meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, geluid, chakra’s, chanting en tantra. Op toegankelijke wijze toont hij aan hoe meditatie geïntegreerd kan worden in het dagelijks leven, zodat je leert steeds terug te keren naar je innerlijke rustpunt.

Jouw beschermengel

Jouw Beschermengel is een stap-voor-stapgids voor iedereen die succesvol een gesprek met zijn of haar beschermengel wil hebben. Daarnaast worden in dit boek ook veelgestelde vragen over engelen beantwoord en ervaringen gedeeld van mensen die contact hebben gehad met hun beschermengel. Leren communiceren met engelen Beschermengel is een mix van auteur Kermie Wohlenhaus’ kennis over het onderwerp, luchtige humor en jarenlange ervaring in het leren communiceren met engelen.

Het wonder van Energie

Filosofie bepaalt de zin van ons leven, en we hebben zingeving nodig om te leven. Onze persoonlijke levensvisie is de bril waardoor wij de wereld bekijken, maar ook een leidraad voor onze dagelijkse handelingen. Het wonder van energie is een filosofische roman die al deze facetten van ons leven bespreekt op een humoristische en verhelderende wijze. We volgen de hoofdfiguur, een esthetisch chirurg, in zijn dagelijks leven. Tijdens een congres ontmoet hij een wetenschapper die een verklarend model heeft ont-worpen waardoor onze handelingen, zelfs de meest zinloze, een betekenis krijgen. Het vervolg is een reeks avonturen waarbij telkens een filosofische boodschap duidelijk naar voren treedt. Niet alleen de esthetiek, maar ook relaties, kinderen, werk, geld, drugs-verslaving, emoties en spiritualiteit worden uitvoerig geschetst. Steeds geldt het wetenschappelijke model als sleutel voor ogenschijnlijk onsamenhangende situaties.

Spirituele boeken outlet bij Bol.com

Er zijn meer spirituele boeken en items te koop in de outlet van Bol.com, zoals Gaia’s Vision Oracle Cards en The Book of Tarot. Wil je het gehele aanbod spirituele boeken in de outlet bekijken? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨