Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Stier-periode 2020: geduldig en liefdevol
0
Zon

Stier-periode 2020: geduldig en liefdevol

Stier-seizoen

Maandag 20 april start de Stier-periode 2020. ♉ De zon verandert dan van vuurteken Ram naar aardeteken Stier. De Ram-periode, waarin eerlijkheid en actief zijn centraal stonden, is nu voorbij. Je bent direct geweest in je communicatie en je hebt je gezonde levensstijl (opnieuw) een boost gegeven.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Stieren zijn standvastig, geduldig en bedachtzaam. Ze nemen de tijd en blijven bij hun standpunt. Niet voor niets, want aardeteken Stier wordt gedreven door sterke instincten en koppigheid. De komende weken is dit dan ook de collectieve energie: geduld, praktisch zijn en hard werken. Met een vleugje koppigheid, want ook dat is Stier ;-).

Kenmerken van sterrenbeeld Stier

SymboolStier
Periode20 april – 21 mei
HeerVenus
ElementAarde
KleurGroen
PolariteitNegatief
Lichaamsdelen Nek, keel, strottenhoofd, stembanden en schildklier
KernwaardeVoeden

Voelt een Stier zich veilig, dan wordt de omgeving beloond met trouw en liefde. En veel ook! Stier heerst (samen met Weegschaal) over liefdesplaneet Venus, zoals je hierboven kunt lezen. Venus gaat om ‘plezier in het leven’, ‘mooie dingen’ en liefde. Als gevolg hiervan ga je tijdens deze Stier-periode allerlei dingen doen waar je je goed bij voelt.

Maak dat ene gerecht uit dat kookboek dat je al jaren in de kast hebt staan, ga dat ene werkje borduren of kijk lekker series. Niks moet, niksen mag! Alle guilty pleasures komen deze maand naar boven. En door de liefdevolle vibe die Venus met zich meebrengt, wordt je partner of huisgenoot ook blij als jij er blij van wordt.

Astrologische agenda voor de Stier-periode

In de Stier-periode vind je de Dag van de Aarde (woensdag 22 april), een nieuwe maan in teken Stier (23 april) en een volle maan in teken Schorpioen (7 mei). Zaterdag 25 april gaat Pluto (hallo transformatie en wedergeboorte!) retrograde in Steenbok. Ook schuift communicatie-planeet Mercurius 27 april naar Stier (tijd voor échte communicatie). Zondag 10 mei gaat Saturnus retrograde in teken Waterman, maandag 11 mei gaat Mercurius naar teken Tweelingen en woensdag 13 mei schuift Mars in Vissen. Venus gaat 13 mei retrograde in Tweelingen en Jupiter gaat 14 mei retrograde in Steenbok.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Stier-periode van 2020 begint op 20 april en eindigt op 20 mei. Hierna dient luchtteken Tweelingen zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨