Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologische betekenis van de Dag van de Aarde (22-04-2020)
0
Nieuws

Numerologische betekenis van de Dag van de Aarde (22-04-2020)

Dag van de Aarde 2020

Het is vandaag, 22 april 2020, wereldwijd de Dag van de Aarde (Earth Day). 🌎 Doel van deze dag is om mensen bewust te maken van het bijzondere van de aarde en het leven daarop. Dit is de numerologische betekenis!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Ik persoonlijk ben gefascineerd door het universum. De hemellichamen, zoals de sterren en de maan, hebben altijd een grote plek in mijn hart gehad. Ik kijk ‘s avonds en ‘s nachts graag omhoog, maar het is absoluut ook goed om met beide benen op de grond te staan. Om te beseffen wat we hier hebben. De aarde. Om ons bewust te zijn van hetgeen om ons heen. Zo ook de problematiek die we hier hebben rondom de natuur, het milieu en klimaatverandering. Tijdens de Dag van de Aarde wordt dit nog eens belicht.

Numerologische betekenis Dag van de Aarde 2020 🌱

Ook numerologisch gezien is de Dag van de Aarde een bijzondere dag. De datum, 22-04-2020, heeft de energie van getal 2 en getal 4. De totaalsom van de datum geeft getal 3 – het belangrijkste energetische getal van vandaag. Ik leg je de betekenis van alle getallen en de algemene energie van de Dag van de Aarde graag uit.

  • Allereerst dus getal drie. Dit is gebaseerd op de totale som van de getallen van de datum: 2+2+0+4+2+0+2+0=12, en dat verkleint naar één getal maakt 1+2=3.  Getal 3 staat voor gevoel, expressie en creativiteit. Wees eens creatief, bijvoorbeeld door zelf schoonmaakproducten te maken of een moestuin te beginnen. Dat is duurzamer en biologisch. Je kunt ook creatief zijn met koken. Minder vlees eten is bijvoorbeeld beter voor de natuur, maar kan creativiteit vergen om andere opties te gebruiken.
  • Getal twee komt vaak voor in deze datum. Het getal twee staat in de numerologie voor relaties. Relaties op allerlei fronten: met vrienden, collega’s, je geliefde(n) en noem maar op. Het draait om samenzijn, gezelschap, romantiek en samenwerking. Ik zie getal twee altijd als het getal van de vrede. Het getal dat bindt en verbindt, het getal dat ruzies oplost en het getal dat begrip kan tonen voor iedereen. Voor de Dag van de Aarde betekent dat saamhorigheid. Samen begrijpen dat de aarde ons lief is. En dat we ‘m ook niet voor lief mogen nemen. Het is een vredig getal, en dat werkt voor ‘t hele collectief vandaag.
  • Ook getal vier zit vaak in de datum van vandaag. Het is de vierde maand van het jaar. Ook is de dag (22) opgeteld een 4 en is het jaartal (2020) opgeteld een 4. Dat getal staat onder andere voor vastberadenheid. We zijn vastberaden om de aarde beter achter te laten voor de volgende generaties. En wij kunnen daar, ieder individu, aan bijdragen. Denk maar eens aan dingen verkopen om ze een tweede leven te geven, het hergebruiken van materialen of het scheiden van afval. Als je dat gestructuurd doet en je bent vastberaden om ‘t vol te houden, dan maak je absoluut een verschil! Ook het doorgeven van kennis aan nieuwe generaties is belangrijk. Kennis is zó waardevol.

Kortom, de numerologische betekenis Dag van de Aarde 2020 is er eentje om saamhorigheid en creativiteit te uiten. En alles begint met bewustzijn en handelen. 💚

Heel 2020 is in numerologie een 4-jaar. Het getal 4 staat in numerologie voor structuur, hard werken en vastberadenheid. We gaan het decennium in met een jaar vol werken aan een basis. Het jaar 2020 is de basis voor een nieuw decennium. Een jaar waarin we een betere wereld creëren, voor onszelf én voor de aarde. Het getal 4 wordt – naast hard werken en structuur – ook geassocieerd met geld. Getting things done en op orde in 2020! Je leest in dit artikel meer over de numerologische energie van 2020.

Boek: Numerologie in woord, beeld en getal

Leer in het boek ‘Numerologie in woord, beeld en getal‘ meer over numerologie. Zo leer je jezelf interpreteren. Je sterke punten, je leerpunten en nog veel meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨