Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jupiter retrograde mei 2020
0
Jupiter Retrograde

Jupiter retrograde mei 2020

Jupiter retrograde mei 2020

Jupiter, de planeet van ‘geluk’, gaat donderdag 14 mei retrograde in aardeteken Steenbok. Steenbok gaat over presteren, discipline en vasthoudendheid. Jupiter retrograde staat voor jezelf – een tijd van introspectie, intuïtie en filosofie – ben je klaar voor nieuw geluk?

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Jupiter is dus de geluks-planeet. Een heerlijke planeet, waarbij plezier, blijheid en vreugde voorop staan. Nu Jupiter retrograde gaat, zijn dat ook punten waar je mee mag werken. Dat doe je door in jezelf te keren en te luisteren naar je intuïtie.

Wat is een retrograde? Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. Je kunt hierbij ‘flashbacks’ krijgen of het gevoel dat je iets eerder hebt meegemaakt. Personen of situaties uit het verleden kunnen opnieuw voorbij komen.

Misschien heb je de afgelopen periode destructief gedrag vertoond, zoals het uit de hand laten lopen van verslavingen (denk aan eten, drugs of alcohol). Dat is begrijpelijk – gezien de situatie zitten we ineens volledig thuis en dan is terugvallen in verslaving of destructief gedrag soms onontkoombaar. Jupiter retrograde biedt ons een kans om het probleem te (h)erkennen. Luister naar jezelf. Je weet zelf wel wat anders mag. Met Jupiter in Steenbok heb je de vastberadenheid en discipline om er wat aan te doen.

En als je ‘t dan nog niet wil (of kan) zien, verwacht dan een gebeurtenis – dankzij Pluto retrograde in Steenbok – waardoor je wel móet veranderen. Pluto retrograde onthult geheimen en Saturnus retrograde geeft je een kick-in-the-ass – dus kan deze kans. De energie is overal aanwezig!

Wanneer is Jupiter retrograde?

Jupiter retrograde loopt van 14 mei tot en met 12 september. Wanneer Jupiter weer direct gaat lopen, zul je klaar zijn met je zoektocht naar bovenstaande punten. Je kunt je rust vinden in de uitkomst en je blik richten op de toekomst. 💖

Vind je astrologie – net als ons – te gek en kan je er geen genoeg van krijgen? Check dan ‘Astro Power – Vind je kracht in de maan en de sterren‘, het nieuwe boek van Chani Nicholas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨