Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juni 2023
0
Kalender

Astrologie kalender juni 2023

Astrologie kalender juni 2023

Wat staat jou juni 2023 te wachten op het gebied van astrologie en de maan? Welke planeetstanden kun je verwachten en zijn er nog retrogrades deze maand? Dat lees je in de astrologie kalender juni 2023.

Astrologie juni 2023

Pluto is nog steeds retrograde in Waterman, dat zal de komende weken ook nog zo zijn (voor hij naar Steenbok gaat).

Het eerste event is de volle maan in Boogschutter van zondag 4 juni. Dit is een avontuurlijke energie, dankzij het vurige teken van de Boogschutter. Alles is mogelijk onder deze krachtige maan!

Maandag 5 juni gaat liefdesplaneet Venus in Leeuw. Daar blijft ‘ie bijna ongebruikelijk lang; tot na de zomer. Dit geeft een warme energie, vol passie en vuur. Maar Leeuw is ook het teken van drama, dus verwacht dit ook de komende maanden…

Communicatieplaneet Mercurius gaat zondag 11 juni over in Tweelingen. Tweelingen is hét teken van communicatie, dus daar voelt Mercurius zich thuis. Dit is dan ook een uitstekende periode om nieuwe dingen te leren en met anderen te praten. Wat ontdek jij deze weken?

Zaterdag 17 juni gaat Saturnus retrograde tot en met zaterdag 4 november (in Vissen). Je mag wat meer ontspannen nu deze planeet in ‘dromerig Vissen’ staat. Grenzen en regels vervagen wat meer.

Zondag 18 juni is de nieuwe maan in Tweelingen. Een fijne nieuwe maan om samen te komen met gelijkgestemden (vrienden, communities) en het gezellig te maken. Een zachte energie, vol warmte.

Woensdag 21 juni is de Zomerzonnewende / jaarfeest Litha. Dit is het moment waarop de zon op haar hoogste punt staat en de dagen het langst zijn. Het is een feest (en tijd) van overvloed, groei en vruchtbaarheid. De zomer is officieel begonnen!

Op dezelfde dag gaat de zon over naar Kreeft: het Kreeft-seizoen 2023 is hiermee van start gegaan! Kreeft is wat introverte energie; je mag je richten op je huis en thuis. Op de mensen om je heen en op dat wat jou veiligheid geeft.

Maandag 26 juni gaat Mercurius in Kreeft. Dit geeft een nostalgische energie. Je kunt je sentimenteel voelen en verlangen naar het verleden. Bekijk wat oude foto’s en herleef de momenten; dat kan erg fijn zijn.

Vrijdag 30 juni gaat Neptunus retrograde tot en met woensdag 6 december (in Vissen). Neptunus is een dromerige planeet en Vissen is het dromerige teken. Je kunt je verliezen in diepe gedachtes en/of een fantasierijke wereld.

Lees ook:

(1) Comment

  1. hoe weet je wie je tweelingziel is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨