Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spicy kerstcadeaus voor stellen 2022
0
Liefde Shop

Spicy kerstcadeaus voor stellen 2022

Spicy kerstcadeaus voor stellen 2022

De feestdagen van 2022 komen er in rap tempo aan. Heel gezellig: avonden met familie en vrienden, maar ook samen met je partner knus op de bank hangen. Voor de mensen in die laatste categorie hebben wij wat spicy kerstcadeau tips op rij gezet. Daar kun je thuis mee aankomen ;-).

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Review: Kama Sutra Food

Boek: Kama Sutra Food for Sexy Fun

Zo vlak voor de feestdagen brengt EasyToys hun eerste boek uit: Kama Sutra Food for Sexy Fun. Een kookboek en handboek in één. Met tips en weetjes over seks en eten, vol met lustopwekkende recepten (en meer…). Weet jij wat allemaal afrodisiaca zijn? En ken jij alle mogelijke standjes in (of op) de keukentafel al? Met dit boek kom jij met kerst níet met een saai cadeau aanzetten. Samen actief aan de slag. Een goed voornemen voor 2023! 😉 Meer lezen over dit boek? Check dan onze review.

Review: Tantra Seks Kaarten

Tantra Seks kaartenset

De Tantra Seks Kaartenset is een set met – jawel – kaarten vol sensuele rituelen en oefeningen voor een diepere seksuele extase. Een hele mond vol (pun intended), maar het draait dus allemaal om tantrische seks. Je kunt hier per kaart veel leren over de wereld van tantra seks. Het gaat hierbij niet om de ‘simpele’ penetratie, maar er wordt juist diepgang gezocht. Meer holistisch qua ervaring. Meer lezen over deze kaartenset? Check dan onze review.

Jenga – maar dan nóg spannender

Je kent de klassieke Jenga vast wel. Een toren met houten blokjes waar je omstebeurt een blokje tussenuit moet halen. Hoe je dat doet maakt niet uit, maar het moet je wel lukken. Valt de toren, dan heb je verloren. Jenga is in een spannend jasje gestoken door Intimista Vibe®. Het heet dan ook geen Jenga meer, maar Magische Seks Toren®. Ja, dat is wel een spicy kerstcadeau om te geven (en ontvangen), toch? Dit erotische spel voor volwassenen zorgt voor veel uitdaging, spanning en plezier. Elk blokje staat voor een opdracht. In totaal zijn er 216 verschillende opdrachten en drie manieren om het spel te spelen. Daar ben je nog wel even zoet mee…

The Naughty And Nice EasyToys Adventskalender 2022

De mensen van EasyToys hebben niet stilgezeten. Er is ook een speciale Naughty And Nice Adventskalender 2022 uitgebracht, met spullen voor hem, voor haar én voor jullie samen. Deze adventskalender voor 2022 is volledig ingespeeld op de vijf zintuigen. De luxe smaragdgroene en champagnegouden editie is een pláátje om te zien, bevat sexy toys en vegan friendly verzorgingsproducten. Je vindt in totaal 24 items in de doos. Voor de kerst misschien wat laat, maar omdat de inhoud echt tof is (en voor veel speelplezier zal zorgen) krijgt ‘ie toch een ereplekje… Dat wordt geen koud eindejaar! 😉 Ze hebben trouwens heel wat meer spicy cadeaupakketten voor stellen te koop…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.