Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Kama Sutra Food
0
Shop

Review: Kama Sutra Food

Review: Kama Sutra Food

Het Kama Sutra Food for Sexy Fun is een nieuwe uitgave van EasyToys. Je vindt er tips en weetjes over seks en eten, lustopwekkende recepten en spannende to do’s voor in de keuken. Lees hier onze review van dit pittige boek!

Wat betekent Kama Sutra eigenlijk? Kama is Sanskriet, het woord betekent verlangen of begeerte. Sutra – ook een Sanskriet woord – staat voor ‘draden’, ‘verzen’ of ‘korte uiteenzettingen’. Misschien wat vaag, maar samengesteld betekent Kama Sutra dus leringen over verlangens.

Wat zijn afrodisiaca?

Afrodisiaca kun je zien als seksueel stimulerende middelen. Dat oesters een afrodisiaca zijn, dat wist je misschien wel. Maar er zijn veel meer lustopwekkende voedingsmiddelen te vinden, zoals amandelen, asperges en avocado. Gezonde snacks, toch? Zeker. Maar ze hebben ook alledrie met seksualiteit te maken. , dat wist ik niet. Amandelen bevatten een stofje (aragine) dat de erectie zou bevorderen. Good to know. Daarnaast staan amandelen symbool voor vruchtbaarheid. En avocado, dat woord komt van het oorspronkelijke woord ahuacati, dat in de eigenlijke taal teelbal betekent. Azteken noemden een avocadoboom ook wel ahuacati quatli: testikelboom. Deze én nog veel meer leuke weetjes vind je in het Kama Sutra Food boek. En extra handig: na de uitleg van de afrodisiaca vind je een overzicht met recepten met de benoemde voedingsmiddelen. Kun je meteen aan de slag in de keuken. Of in bed.

Review: Kama Sutra Food

Lustopwekkende recepten

Kijk, als je een boek maakt dat Kama Sutra Food heet dan móet je natuurlijk wel recepten delen die goed zijn voor het libido ;-). En dat doen ze ook. Er staan in totaal 20 lustopwekkende recepten in. Zwoel, verleidelijk en pikant: voor ieder wat wils. Zoals de Double Dark Pleasure: zwarte rijst met tomaat, rode peper en pure chocolade. Zo als eerste gedachte misschien een gekke combinatie, maar dit is een afrodisiaca vanwege de chocolade in het gerecht. En de rode peper zorgt natuurlijk voor een spicy touch.

Verleidelijke tafelmanieren, lustopwekkende food presentaties en pillow talk: dit boek is een magazine-achtig handboek met veel laagdrempelige inspiratie, lijstjes en (praktische) tips. Voor iedere dag, als het even kan.

Review: Kama Sutra Food

Review

De bedoeling van het boek is om te inspireren, prikkelen en motiveren. Er wordt in de intro gezegd dat er geen keihard wetenschappelijk bewijs onder hangt (of al het aangeraden eten daadwerkelijk lustopwekkend is), maar dat is niet erg. Het gaat om het geheel. Wat kun je als stel samen doen om jezelf nóg meer die verdieping in de relatie te geven. Hoe krijg je het spannend in de keuken, et cetera.

Kama Sutra Food kent 173 pagina’s, is mooi vormgegeven en leest heel fijn weg. Wat ik een pluspunt vindt aan deze uitgave is dat het open, divers en inclusief is uitgebracht. Er zijn diverse koppels te zien op de afbeeldingen. Op het einde geeft EasyToys nog aan dat ze dit boek hebben gemaakt als onderdeel van hun missie om iedereen op een positieve manier van seks te laten genieten. En at doen ze met een ondeugende knipoog (zoals ze het zelf zeggen). En die ondeugende knipoog, dat straalt het hele boek wel uit.

Een aanrader voor stellen – ideaal voor als huwelijkscadeau of als spicy cadeau voor de feestdagen ;-).

Review - Kama Sutra Food - VolleMaanKalender.nl
Review - Kama Sutra Food - VolleMaanKalender.nl

(1) Comment

  1. De recepten in dit boek zijn zó bizar slecht… de salade, rijst & vis bevatten geen enkele kruiden, zelfs geen zout! 😭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨