Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologie: 2022 is een 6-jaar en dit is wat het betekent
1
Numerologie

Numerologie: 2022 is een 6-jaar en dit is wat het betekent

Numerologie 2022 betekenis en persoonlijke voorspelling (horoscoop)

We staan aan ‘t begin van een nieuw jaar! Met numerologie kunnen we een kijkje in de toekomst bieden: wat gaat 2022 brengen? 2022 is een universeel 6-jaar: ontdek hier wat er in jouw 2022 numerologie horoscoop te wachten staat.

Allereerst: numerologie is gebaseerd op het idee dat getallen een spirituele betekenis hebben. Het gaat om de symboliek van getallen en het herkennen van patronen. In numerologie werk je met de getallen 1 tot en met 9, 11, 22 en 33. Lees hier meer over numerologie.

2022 Numerologie horoscoop: het jaar van de 6

2022 is een universeel 6-jaar. Je berekent het jaargetal altijd door de som van de getallen: dus 2+0+2+2=6. De energie die het getal zes ons geeft zacht, rustig en vriendelijk. Het is het getal van de liefde, wat er op kan duiden dat 2022 een liefdevol jaar wordt.

Het is ook het getal van familie, huis en thuis. Wellicht ga je dit jaar samenwonen, samen een huis kopen of komt is er een baby op komst in 2022? Na twee turbulente jaren vol afstand, lijkt 2022 ons meer de connectie te geven die we zo hard nodig hebben.

Afgelopen jaar was een universeel 5-jaar. In het artikel ‘Numerologie: 2021 is een 5-jaar en dit is wat het betekent‘ lees je dat we in 2021 op zoek waren naar een nieuwe manier van vrijheid te ontdekken, maar ook om nieuwe vindingen te doen. En dat vrijheid een groot goed is, dat bleek dit jaar maar weer… Lees het artikel vooral terug. Zeker interessant, ook met de blik op 2022!

Wil je trouwen in 2022? Dit zijn wat bijzondere data, waaronder 22-02-2022.

Wat gaat 2022 jou persoonlijk brengen?

Wil je weten hoe jouw 2022 numerologie horoscoop eruitziet op basis van jouw levensgetal? Bereken hieronder dan je levensgetal en ontdek jouw persoonlijke jaar 2022!

Bereken je levensgetal om meer over je persoonlijke jaar 2022 te lezen

Om je persoonlijke jaargetal voor 2022 te weten, moet je dus eerst je levensgetal weten. Je berekent je levensgetal door alle getallen van je geboortedatum op te tellen en terug te brengen naar één getal. Als voorbeeld neem ik mijn geboortedatum: 31-07-1988, dus 3+1+0+7+1+9+8+8=37. Die 37 moet terug naar één getal, dus 3+7 = 10, en dat is dan weer 1. Mijn levensgetal is dus 1. Hieronder kijk ik bij de informatie over levensgetal 1.

Heb je die van jou? Mooi! Kijk hieronder naar jouw levensgetal en lees over jouw persoonlijke jaar voor 2021!

Levensgetal 1 in 2022

Heb jij levensgetal 1? Volgens de numerologie voor 2022 zal je liefdesleven dit jaar goed zijn. Je kunt dit jaar genieten van fijne momenten met je partner en met je familie. De relaties onderling zijn sterk en stabiel, wat duidt op een mooi jaar. Wellicht zit er zelfs een huwelijk in?

Qua werk zal 2022 voor jou hard werken zijn. Maar met levensgetal 1 ben je daar niet vies van. Je houdt ervan om te innoveren en om nieuwe dingen te proberen. Wat dat betreft loop je graag voorop. Dit jaar is dus niet anders. Sterker nog; het harde werken wordt beloond. Je krijgt een andere functie óf je maakt de stap naar een eigen bedrijf. Een nieuwe investering in je bedrijf (als je al een onderneming hebt) is ook mogelijk. Advies van ons: let het eerste half jaar van 2022 goed om de mensen met wie je samenwerkt. Weet je zeker dat iedereen eerlijk is en om de juiste reden meedoet? Studeer je nog, dan heb je ook een gunstig 2022 in het vooruitzicht. Je begint een nieuwe studie, leert iets nieuws (waar je mogelijk tegenop keek) of je kunt eindelijk verder met je huidige studie.

Let dit jaar op je gezondheid. Rust en welzijn is altijd belangrijk, dus maak daar dan ook tijd voor in je drukke leven. Plan het in je agenda, anders komt het er niet van. En neem wat vaker een uurtje eerder vrij, bijvoorbeeld, om bij je familie te zijn. Mentale gezondheid is net zo belangrijk, vergeet dat niet.

Levensgetal 2 in 2022

Heb je levensgetal 2, dan ben je dualistisch en emotioneel van waard. Je kunt zaken goed van twee kanten bekijken en bent als ware de ‘koppeling’ tussen anderen.

Jouw 2022 numerologie horoscoop geeft aan dat – vanwege de energie van al die tweeën – dit jaar een emotioneel jaar voor jou kan worden. Probeer dit niet te spiegelen of terug te geven aan anderen; het zit namelijk in jezelf. Met andere woorden: geef niet af op je partner of andere naasten. Dit kan namelijk zorgen voor spanningen. Jij hebt in 2022 tijd en ruimte nodig, maar je geliefde heeft dit ook. Ben je aan het daten? Ook dan geeft je numerologie 2022 horoscoop aan dat je beter wat ruimte kan geven.

Gelukkig is er ook veel goeds te vertellen. Je krijgt op het werk of in je onderneming ein-de-lijk die beloning en waardering waar je zo op zat te wachten. Die je ook verdient hebt, natuurlijk. Je staat qua werk stevig in je schoenen en er zijn volop nieuwe projecten waar je aan kunt werken. Studeer je nog, dan zal je wat obstakels moeten overwinnen om dit studiejaar te halen. Maar met deze wetenschap en je goede wil om hard te werken, moet dat zeker lukken.

Levensgetal 3 in 2022

Heb jij levensgetal 3, dan ben je creatief, communicatief en vrijgevig. Let er in 2022 op dat je niet té genereus bent. Dit kan, als je je eigen behoeften negeert, tegen je werken. Qua liefdesleven is 2022 je gunstig gezind. Je 2022 numerologie horoscoop geeft aan dat je relatie en huwelijk goed zijn. Ben je single, dan kan het zijn dat je de ware dit jaar tegenkomt. Met name de tweede helft van 2022 (vanaf de zomer) is positief voor singles.

Qua werk en loopbaan staat jou een transformatie te wachten. Een overplaatsing (van locatie) of een geheel nieuwe baan: het is mogelijk. Het is een positieve verandering, die ook (juist) financieel gunstig zal uitpakken. Heb je een eigen bedrijf? Dan zul je in 2022 goede resultaten behalen, mits je hard werkt én contacten goed onderhoudt. Je netwerk is dit jaar belangrijker dan voorheen. Studeer je nog, dan gaat dat je stabiel af. Hier is, voor jou met levensgetal 3, weinig bijzonders aan op te merken.

Let in 2022 wel op je gezondheid. Probeer te gaan voor voeding dat jouw lijf daadwerkelijk zal voeden, in plaats van (teveel) snaaien en snacken. Ook suikers kun je maar beter achterwege laten. Meer water drinken is altijd een goed idee, toch?

Levensgetal 4 in 2022

Levensgetal 4 jouw getal? Dan ben je wat onvoorspelbaar van aard. Je kan plotseling dingen besluiten en soms ben je lastig te doorgronden. Voordeel (voor jou) is dat je anderen altijd twee stappen voor bent. 2022 wordt voor jou evenwichtig jaar, volgens de numerologie. Je kan in het begin van 2022 misschien wat spanningen krijgen rondom relaties. Later in het jaar lost dit gelukkig vanzelf op. Probeer vooral te communiceren. Je bent soms te snel voor de ander!

Qua werk is 2022 voor jou een succesvol jaar, waarin je mogelijk zelfs promotie of een bonus kan krijgen. Heb je een eigen bedrijf, dan is dit een stabiel jaar. Studeer je nog, dan is dit een goed jaar voor je.

Je mag in 2022 meer gaan bewegen. En dan met name op het gebied van flexibiliteit en ademhaling, zoals yoga. Hiermee kom je het beste tot rust na een drukke dag.

Levensgetal 5 in 2022

Heb je levensgetal 5, dan zijn vrienden en communities jouw ding. Jouw numerologie horoscoop voor 2022 adviseert je dan ook gebruik te maken van deze kwaliteiten. Hoe kun je samenwerken met de mensen die je al kent? Hoe kun je jouw netwerk vergroten? Dit geeft een grote boost aan je carrière.

Qua liefde zal 2022 wat ups en downs kennen, zoals gebruikelijk. Verder is het een stabiel jaar. Er kan nieuws komen over (klein)kinderen. Heb je samen een bedrijf (of werk je samen aan een project), dan kun je in het nieuwe jaar succes verwachten. Studeer je nog, dan wordt het hard werken en aanpoten.

Als ‘t gaat om je gezondheid dan mag je dit jaar aan je conditie werken, volgens de numerologie voor levensgetal 5 in 2022. Wandelen of vaker de trap nemen doen al een boel.

Levensgetal 6 in 2022

Heb je levensgetal 6? Dan wordt 2022 een bijzonder jaar voor jou. 2022 is een 6-jaar en een ieder die levensgetal 6 heeft zal hier vol energie van krijgen. Je bent charismatisch en hebt een aantrekkingskracht op mensen. Dit jaar wordt een liefdevol jaar, want je kunt in alles je hart volgen. Je helpt anderen en draagt bij aan oplossingen.

Als we kijken naar de werkvloer, dan is 2022 jouw jaar om je talent daadwerkelijk te laten zien. Jouw kunnen wordt gespot door anderen en je zult in de schijnwerpers komen te staan. Hard werken wordt beloond! Studeer je nog, probeer dan ook activiteiten naast je studie op te pakken. Bijvoorbeeld een club, vereniging of sport.

Je gezondheid is in 2022 stabiel. Sterker nog, je kunt stralen van geluk omdat het je goed af gaat. Show that glow!

Levensgetal 7 in 2022

Levensgetal 7? Dan ben je rustig, geduldig en serieus van aard. Je spirituele voelsprieten zijn enorm aanwezig en instinctief voel jij hoe dingen in elkaar steken. Volgens jouw numerologie voorspelling voor 2022 ga je dit jaar hard werken binnen je vakgebied. Je kunt wat hobbels op de weg ervaren (met name rondom personen die jou niet begrijpen en die energie kosten), maar over het algemeen is 2022 qua werk een goed jaar. Studeer je nog? Dan wordt je harde werk dit jaar beloond met goede resultaten. Er kan zelfs een goed (financieel) extraatje uit voortkomen.

Op liefdesgebied heb je een wat lastiger begin van het jaar, volgens je 2022 numerologie horoscoop. Het kan zijn dat je te maken krijgt met flinke meningsverschillen. Als je echter de eerste drie tot vier maanden de tijd neemt en elkaar uit laat praten (en in de waarde laat), wordt je relatie heel sterk. Probeer je open te stellen voor de ander z’n verhaal en wimpel het niet af als onbelangrijk. Als dit je lukt, dan ziet de toekomst er vruchtbaar uit.

Levensgetal 8 in 2022

Heb jij levensgetal 8? Lucky you! Getal 8 staat voor ‘oneindig‘, vanwege het infinity-symbool (als je de 8 op z’n kant draait). Je boekt vooruitgang in je leven en staat niet graag stil. Je kan koppig zijn en je vindt het lastig om van gedachten te veranderen. Toch is het volgens je numerologie 2022 horoscoop goed om die koppigheid wat vaker te laten varen. Dan zul je zowel op persoonlijk vlak als professioneel vlak op de lange termijn meer vooruitgang zien.

Zit je in een stabiele relatie en denk je na over de toekomst? Er kan maar zo vooruitgang in zitten, bijvoorbeeld door samen een huis te kopen, samen een bedrijf te starten of misschien komt er wel een baby in 2022.

Je carrière floreert (je hebt een stevige positie) en als je een eigen bedrijf hebt zal je netwerk zich gestaag uitbreiden. Studeer je nog, dan heb je dit jaar een paar financiële meevallers.

Levensgetal 9 in 2022

Mensen met levensgetal 9 staan ​​bekend om hun onstuimigheid. Ze zijn niet te stoppen en geven nooit op. Toch is stilstand ook goed voor jou. Als getal 9 sta je namelijk ook symbool voor ‘einde cyclus’, dus op de rem trappen en terugblikken (om vervolgens vooruit te gaan) is niet verkeerd. Qua liefdesleven heb je een mooi jaar in het vooruitzicht. Je doet veel samen met je partner. Ben je single? Dan trek je er ein-de-lijk op uit om de ware te vinden. En waar je die dan uiteindelijk tegenkomt, je zult verstelt staan…

Op het gebied van werk ontwikkel je een goede (of nog betere) band met je collega’s. Je kunt elkaar veel vertellen, er zijn voldoende projecten en de samenwerking gaat je goed af. Dit zorgt weer voor meer werk. Studeer je nog, dan zul je het begin van 2022 wat meer moeite hebben om er in te komen. Later gaat dit je beter af en komt je studie weer op orde.

Moon Calendar 2023 scheurkalender

Wil je weten hoe je in 2023 van dag tot dag kan leven in harmonie met de maan? Bestel dan nu de Moon Calendar 2023, een prachtige (en praktische!) scheurkalender vol weetjes en tips rondom iedere maanfase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨