Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Bereken hier je levensgetal in numerologie
0
Numerologie

Bereken hier je levensgetal in numerologie

Bereken hier je levensgetal in numerologie - VolleMaanKalender.nl

Hoe bereken je je levensgetal in numerologie? En wat kan je vervolgens met de kennis van je levensgetal? Dat lees je in dit artikel!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In numerologie zijn de negen cijfers – 1 tot en met 9 – de basis. Deze getallen in numerologie vertegenwoordigen karaktereigenschappen, symboliek, (al dan niet spiritueel) en betekenis. In feite is het bijna alsof ze allemaal hun eigen unieke persoonlijkheid hebben – en dat is precies ’t mooie aan numerologie.

Bereken je levensgetal in numerologie

Jij gaat je 100% herkennen in je levensgetal. Dat getal past bij jou. Het zijn jouw karaktereigenschappen, jouw sterke punten en jouw levenslessen.

Je levensgetal is gebaseerd op je geboortedatum. Simpelweg bereken je je levensgetal door alle getallen van je geboortedatum op te tellen en terug te brengen naar één getal.

Als voorbeeld neem ik mijn geboortedatum: 31-07-1988, dus 3+1+0+7+1+9+8+8=37. Die 37 moet terug naar één getal, dus 3+7 = 10, en dat is dan weer 1. Mijn levensgetal is dus 1.

Er zijn wat uitzonderingen bij het terugbrengen naar één getal, namelijk als je op getal 11, 22 of 33 uitkomt. Dat zijn zogeheten meestergetallen in numerologie. Daarvoor geldt een andere energie.

Numerologie getallen: de energie in het kort

Je hebt nu je levensgetal. Hierbij in ’t kort wat de betekenis is per getal. De meestergetallen staan eronder uitgelegd.

  1. zelfstandigheid, leiding geven, inventief, initiatief
  2. samenwerken, verbinden, vrede en harmonie, geduld, zorg
  3. gevoel, expressie, creativiteit, schoonheid, muziek
  4. werken, logisch handelen, discipline, kracht
  5. vrijheid, ongebondenheid, variatie, (eventueel reizen)
  6. verantwoordelijkheid, dienstbaarheid, familie, samenwonen
  7. rust, vertrouwen, innerlijke wijsheid (intuïtie), bezinning
  8. materie, zakelijk succes, organiseren, discipline, kracht
  9. vertellen, menselijk begrip, educatie, aansturen, schrijven, innovatie

Nummer 11 heeft een hele speciale betekenis. Het is namelijk het meest intuïtieve getal. Je leest hier meer over de betekenis van meestergetal 11.

Nummer 22 heeft een speciale kracht. Het geeft je energie om je dromen in werkelijk om te zetten. Acties gericht op je visie. Nummer 22 is gedisciplineerd en geeft realiteit en werkelijkheid. Je leest hier meer over de betekenis van meestergetal 22.

Nummer 33 is de optelsom van de meestergetallen 11 en 22. Het is een wijs getal en met de energie van 33 kun je je gewenste plannen naar een volgend niveau brengen. Spiritueel gezien is dit een ultiem nummer. Heb je het getal 33 in je numerologie, dan is dat vrij zeldzaam. Je leest hier meer over de betekenis van meestergetal 33.

Tip: wat gaat 2022 jou brengen? Lees hier over jouw persoonlijke jaar 2022!

Het getal 6 is een universeel getal voor het jaar 2022. Jij hebt ook nog een eigen levensgetal – die heb je net aan de hand van je geboortedatum berekend. Wil je weten wat 2022 voor jou in petto heeft? Bekijk dan je persoonlijke jaar 2022 en lees jouw numerologische voorspelling voor 2022.

(1) Comment

  1. Mijn levensgetal is 7. Dit is ook mijn geluksgetal. Toeval? Nee, daar geloof ik niet in. De eigenschappen die bij de 7 horen, daar (her)ken ik mezelf helemaal in. Herken jij jezelf ook in jouw levensgetal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨