Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen en hun hartsverbinding: het gouden koord
0
Liefde Tweelingzielen

Tweelingzielen en hun hartsverbinding: het gouden koord

Tweelingzielen en hun hartsverbinding: het gouden koord

Koorden tussen tweelingzielen zijn bijzonder en uniek te noemen. Ze ontwikkelen zich namelijk door alle levens heen. Tweelingzielen hebben een hartsverbinding: een gouden koord.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tweelingzielen hebben één ‘hoofdkoord’, ook wel basis koord, dat loopt van hart tot hart. Dit energiekoord is door niets of niemand door te snijden, los te maken of te verbreken. Je kan dit zien als een levensader of een soort navelstreng tussen de twee personen.

Dit soort hartsverbindingen tussen tweelingzielen zijn er al vanaf de geboorte. Dit wordt ook wel het gouden koord genoemd. Daar hoeft tot aan de allereerste ontmoeting nog niks mee te gebeuren. Je kan dit zien als een oude telefoonlijn die jarenlang niet wordt gebruikt. Zo’n hartsverbinding zal in het begin hier en daar nog wat mankementen hebben. Ook kan het zijn dat deze misschien gerepareerd moeten worden voordat ‘ie weer goed functioneert. Dat is meteen ook de reden waarom het tussen tweelingzielen in het begin van hun ontmoeting niet per direct goed hoeft te stromen.

Hartsverbindingen tussen tweelingzielen zijn het meest bijzonder, omdat deze er anders uit zien dan de energiekoorden tussen soulmates of andere liefdesverbindingen. Het is lastig om in woorden te beschrijven hoe mooi en puur een hartsverbinding of koord tussen tweelingzielen eruit kan zien. Beeld je vooral de prachtige, sprankelende energie die er doorheen stroomt in. Dat komt dan in de buurt van hoe ‘t daadwerkelijk is.

Energiekoorden tussen tweelingzielen zijn vaak dynamisch. Dit komt omdat ze door alle levens, dimensies en tijden heen zich kunnen blijven ontwikkelen en daarom hun eigen unieke vorm of uiterlijk hebben. Dit maakt dat de koorden dikker en steviger zijn. Er wordt om die reden over tweelingzielen ook wel gesproken over een oneindige verbinding.

Lees meer over energiekoorden en energetische verbindingen tussen tweelingzielen

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨