Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Stier – mei 2019
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Stier – mei 2019

Nieuwe maan in Stier

Zondag 5 mei 2019 is het weer tijd voor een nieuwe maan, ditmaal in het teken Stier. Het sterrenbeeld Stier staat voor vastberadenheid, betrouwbaarheid en wilskracht. Wat is de betekenis van de nieuwe maan in mei voor jou?

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een nieuwe maan, ook wel de start van een nieuwe maanfase, staat vrijwel altijd voor het einde van het één, en het begin van het ander. Gebruik deze kracht dan ook in je voordeel: laat los wat niet meer bij je past of start iets nieuws.

Nieuwe maan in Stier

De nieuwe maan in mei volgt de nieuwe maan in Ram van afgelopen april op. Tijdens de nieuwe maan in Stier – een paar dagen ervoor tot een paar dagen erna – draait allemaal om vertrouwen. Vertrouwen dat het goed komt, vertrouwen dat je datgene kunt dat je graag wil doen, vertrouwen dat alles gaat zoals het moet gaan. Of je nu graag je dromen wilt najagen of twijfelt over bepaalde keuzes: trust in the universe.

En dat ‘ervoor gaan’ hoeft helemaal niet op hoog tempo te zijn. De Stier, het teken waar deze nieuwe maan in staat, kijkt naar het doel dat voor hem ligt en wil dat graag bereiken, maar tegelijkertijd staat ‘ie – als aardeteken – met beide benen op de grond. Geen haast, dus.

Think, plan, do

Sterker nog, met deze invloed van de nieuwe maan in Stier maak je op een makkelijke manier een planning voor jezelf. Een structuur, een basis, waarmee je naar je doel kan werken. Het opdelen van je doel in kleine stappen en het vrijmaken van tijd om deze stappen te volgen dragen bij aan het bereiken van je doelen en dromen. Gestructureerd, geaard en methodisch.

Betekenis nieuwe maan in mei

De nieuwe maan van mei dwingt je om je – met vol vertrouwen – over te geven aan je leven/situatie nu en na te denken over nieuwe mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Het dwingt je je gevoel te volgen en daar een praktische draai aan te geven om je doel te behalen. En dat past precies bij de een nieuwe maanfase. Dus plan, orden en structureer. Dreams don’t work unless you do.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨