Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Waterman – februari 2019
0
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan in Waterman – februari 2019

Nieuwe maan kalender 2021

Zoals een aantal mensen wel van mij weten, ben ik helemaal into astrologie. Ik vind ’t heerlijk om me te verdiepen in de sterren, planeten en horoscopen. Alles is zoals ’t moet zijn, en geloof mij: je gaat je herkennen in de patronen. Ik neem jullie graag mee in wat updates, starting today. Maandag 4 februari is er namelijk een nieuwe maan in het teken Waterman ♒️.

Voel je je wat onrustig, heb je hoofdpijn of slaap je slecht de laatste tijd? Dat is niet zo gek. Deze nieuwe maan draait om emotionele vrijheid, veranderingen en new beginnings en alle tekenen zijn nú al voelbaar. We willen losbreken uit sleur, ideeën uitwerken en groeien als persoon. En deze nieuwe maan stemt je daar, dankzij de stand van Jupiter, optimistisch in! 🌑🤗

Volgens Bustle zijn er 4 horoscopen die ’t meeste van deze nieuwe maan voelen: ♒️ Waterman (niet zo gek, het is immers in het teken Waterman), ♉️ Stier (op carrièregebied), ♌️ Leeuw (in de liefde) en ♍️ Schorpioen (algemene veranderingen).

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is? Of wil je leren hoe je iedere nieuwe maan en iedere volle maan kunt interpreteren voor jezelf? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

De volgende nieuwe maan staat maart 2019 in Vissen. Bekijk hier het overzicht van alle nieuwe manen van 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨