Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Waterman – februari 2019
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Waterman – februari 2019

Nieuwe maan in Waterman

Zoals een aantal mensen wel van mij weten, ben ik helemaal into astrologie. Ik vind ’t heerlijk om me te verdiepen in de sterren, planeten en horoscopen. Alles is zoals ’t moet zijn, en geloof mij: je gaat je herkennen in de patronen. Ik neem jullie graag mee in wat updates, starting today. Maandag 4 februari is er namelijk een nieuwe maan in het teken Waterman ♒️.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Voel je je wat onrustig, heb je hoofdpijn of slaap je slecht de laatste tijd? Dat is niet zo gek. Deze nieuwe maan draait om emotionele vrijheid, veranderingen en new beginnings en alle tekenen zijn nú al voelbaar. We willen losbreken uit sleur, ideeën uitwerken en groeien als persoon. En deze nieuwe maan stemt je daar, dankzij de stand van Jupiter, optimistisch in! 🌑🤗

Volgens Bustle zijn er 4 tekens die ’t meeste van deze nieuwe maan voelen: ♒️ Waterman (niet zo gek, het is immers in het teken Waterman), ♉️ Stier (op carrièregebied), ♌️ Leeuw (in de liefde) en ♍️ Schorpioen (algemene veranderingen).

De volgende nieuwe maan staat maart 2019 in Vissen. Bekijk hier het overzicht van alle nieuwe manen van 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨