Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
De zon staat nu in Ram: de Ram-periode 2021 is begonnen!
0
Zon

De zon staat nu in Ram: de Ram-periode 2021 is begonnen!

Ram-seizoen

Zondag 21 maart start de Ram-periode 2021 ♈. Dat wil zeggen dat de zon nu in Ram staat: het eerste teken van de dierenriem. Je leest hier wat de impact is van Ram-seizoen 2021.

De zon staat voor ‘je wezenlijke ik’, je zelfexpressie en je identiteit. Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Nu is ‘t de tijd voor Ram. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je Ram in je geboortehoroscoop hebt of niet. Ram is dus het eerste teken uit de dierenriem. Hiermee breekt een nieuwe cyclus aan, waarbij we het komende jaar langs alle tekens zullen gaan.

Kenmerken van sterrenbeeld Ram

SymboolRam
Periode21 maart – 19 april
HeerPlaneet Mars
ElementVuur
KleurRood
PolariteitPositief
LichaamsdelenHoofd, hersenen, ogen en bijnieren
KernwaardeInitiatief nemen

Astrologische agenda voor de Ram-periode 2021

Zondag 21 maart gaat liefdesplaneet Venus over naar Ram. Dit maakt je impulsief als ‘t gaat om financiële zaken gaat en moedig als ‘t gaat om liefde.

De volle maan van maart staat zondag 28 maart in luchtteken Weegschaal. Wikken en wegen, it is… Weegschaal weegt altijd alle opties af. Sta je voor een keuze? Kies in dit geval voor de optie die voor JOU het beste uitpakt.

Zaterdag 3 april gaat communicatieplaneet Mercurius in Ram. De komende weken is alles op ‘t gebied van communciatie ‘fun’ en spontaan. Je kunt je goed – en vooral direct – uiten en voelt je assertief. Let er wel op dat je niet onbezonnen overkomt.

Maandag 12 april staat de nieuwe maan in Ram. Wil je graag aan iets nieuws beginnen? Een nieuwe richting inslaan of een carrièreswitch maken? Gebruik de energie van deze nieuwe maan in Ram en volg je gevoel. Dit is een hele goede tijd om heldere intenties te zetten en je dromen de komende maanden uit te laten komen! Ook gaat asteroïde Juno retrograde op deze datum. Tijdens de Juno retrograde in Boogschutter duiken we in onze relaties.

Woensdag 14 april gaat Venus over in Stier en maandag 19 april gaan ook de zon en communicatieplaneet Mercurius over naar Stier.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Ram-periode van 2021 begint zondag 21 maart en eindigt maandag 19 april. Hierna dient aardeteken Stier zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨