Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Geboortekaartje maan 🌙 – wat kies jij voor de aankondiging van je baby?
0
Mama & baby

Geboortekaartje maan 🌙 – wat kies jij voor de aankondiging van je baby?

Geboortekaartje maan en sterrenbeeld - wat kies jij voor de aankondiging van je baby

Gefeliciteerd, er is een kindje op komst! Ben je op zoek naar een geboortekaartje met maan of een geboortekaartje met sterrenbeeld? Wij delen hier de leukste tips voor je!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Een kindje op komst is een spannende en leuke periode! Ik weet ‘t zelf nog heel goed. Uren dromen over hoe m’n baby zou zijn, het kamertje inrichten en samen een naam bedenken… En als die naam dan vaststaat, ‘m al stiekem binnenshuis gebruiken. Jullie geheimpje!

Als de geboorte van je kindje dichterbij komt, dan mag je gaan nadenken over de geboortekaartjes. Laat je inspireren of ga zelf aan het ontwerpen. Wat past bij de naam? Wat past bij jullie? Een geboortekaartje is vaak het eerste tastbare dat jij in je handen hebt waar de naam van je kindje opstaat. Het is een manier om de wereld te laten weten dat je baby is geboren, hoe hij of zij heet en wie de ouders zijn. Je kunt er gedichtjes op kwijt, geboortegegevens en of er broers en zusjes zijn.

Een geboortekaartje is iets dat je levenslang bewaard. Het is een heel belangrijk onderdeel van het kenbaar maken van de geboorte van je kindje.

Geboortekaartje maan

Helemaal hip: een geboortekaartje met maan! 🌙 De maan heeft iets magisch… ze is er altijd en er zijn diverse maanfasen. Dat maakt ‘t een populair symbool voor baby-items: speelgoed, printjes en ook geboortekaartjes.

Wij hebben een aantal maan geboortekaartjes voor je op rij gezet, dus laat je vooral inspireren. Niet alleen leuk voor meisjes, maar zeker ook voor jongens!

Wil je zelf een geboortekaartje met maan hebben? Zoek binnen de geboortekaartjes van Kaartje2Go.nl op ‘Maan’ en je vindt diverse leuke Maan geboortekaartjes, waaronder die uit de slideshow hierboven.

Bonustip: bij Kaartje2Go geboortekaarten kun je de binnenkant visueel personaliseren door er een foto van je pasgeboren baby aan toe te voegen, zie hieronder. Ook leuk: ga voor een geboortekaartje maan met goud, zilver of brons foliedruk voor een extra luxe uitstraling.

Personaliseren binnenkant geboortekaartje Maan

Geboortekaartje sterrenbeeld

Je kunt, naast een geboortekaartje met maan, ook kiezen voor een geboortekaartje met sterrenbeeld. Is jouw baby een Stier, een Boogschutter of een Vissen? Je maakt een geboortekaart zo net weer wat persoonlijker. Voor elk sterrenbeeld is er een eigen constellation (zo heet het hoe de sterren staan in het teken). Zoek op Kaartje2Go naar ‘Sterrenbeeld’ en bekijk alle leuke opties voor een geboortekaartje sterrenbeeld!

Geboortekaartje Sterrenbeeld
 • ♈︎ Ram: moedig en gepassioneerd
 • ♓︎ Stier: betrouwbaar en stabiel
 • ♊︎ Tweelingen: nieuwsgierig en flexibel
 • ♋︎ Kreeft: emotioneel en vasthoudend
 • ♌︎ Leeuw: creatief en genereus
 • ♍︎ Maagd: loyaal en hardwerkend
 • ♎︎ Weegschaal: sociaal en gracieus
 • ♏︎ Schorpioen: koppig en vindingrijk
 • ♐︎ Boogschutter: genereus en sympathiek
 • ♑︎ Steenbok: verantwoordelijk en gedisciplineerd
 • ♒︎ Waterman: origineel, inventief en onafhankelijk
 • ♓︎ Vissen: dromerig, wijs en artistiek

Weten welk sterrenbeeld jouw baby heeft? Bekijk de Sterrenbeeld Kalender en ontdek wanneer welk sterrenbeeld is.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kaartje2Go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨