Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mercurius in Steenbok – januari 2023
0
Transits

Mercurius in Steenbok – januari 2023

Mercurius in Steenbok - januari 2023

Mercurius is vanaf vandaag, woensdag 18 januari 2023, ‘direct’ in teken Steenbok. Wat mag je verwachten van deze aftermath van Mercurius retrograde én wat betekent dit voor jou de komende periode? Lees hier alles over Mercurius in Steenbok januari 2023.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Hoera, de eerste Mercurius retrograde van dit jaar is voorbij! Of nouja, voorbij… er is nog wel een Mercurius retrograde schaduwperiode en pas over een aantal dagen (22 januari 2023) begint de communicatieplaneet daadwerkelijk weer vooruit te gaan in z’n baan. De dagen er tussen in is Mercurius ‘stationair’; zo noem je het als een planeet stil lijkt te staan voor hij weer voor- of achteruit gaat.

Het einde van deze eerste Mercurius retrograde in Steenbok betekent vooruitgang, vooral op het gebied van communicatie, technologie en reizen rondom werk/studie. Steenbok is het teken van ambitie. Het houdt van hard werken, structuur en aanpakken. De afgelopen weken heb je je minder ambitieus kunnen voelen. Of misschien heb je wel het gevoel gehad dat je het gewoon even niet meer wist. Wat moet je toch met je carrière/werk/studie? Daarnaast staat Mercurius in astrologie voor hoe de wereld jou ziet. Je durft jezelf vanaf nu weer wat meer te laten zien (je hebt jezelf onbewust toch wat naar de achtergrond geschoven de afgelopen weken).

Met Mercurius in Steenbok nu is het een goede tijd om je LinkedIn en CV een update te geven. Laat de buitenwereld zien wie jij (zakelijk) bent!

Wat betekent dit voor jou?

Als je Mercurius in Steenbok in je geboortehoroscoop hebt, zul je merken dat je weer een boost aan energie krijgt om verder te gaan met projecten. Alles wat ineens vertraagd was of zelfs stil stond, zal weer gaan lopen.

Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok kunnen de komende dagen (tussen 18 januari 2023 en 22 januari 2023) veel merken van een onrustige energie. Dit zijn de kardinale tekens. Zij staan voor verandering en het voortouw nemen. Zij voelen vanaf vandaag nog niet direct vooruitgang, maar eerder een verandering die er aan zit te komen.

Zaterdag 11 februari 2023 gaat Mercurius door naar luchtteken Waterman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨