Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Juno retrograde in Vissen 2022
0
Astrologie Retrograde

Juno retrograde in Vissen 2022

Juno retrograde in Vissen 2022

De (vrouwelijke) energie van asteroïde Juno draait om verbindingen. Ook staat Juno symbool voor relaties en (lange termijn) liefde. Vissen staat voor creativiteit, emotie en fantasie. Tijdens Juno retrograde in Vissen – die in 2022 loopt van 24 juli tot en met 22 oktober – duiken we in de relatie met onszelf ten opzichte van anderen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Juno staat voor verbindingen. Nu Juno retrograde in Vissen staat, mag je bekijken hoe jij relaties met anderen aangaat. Geef je jezelf helemaal? Cijfer je jezelf weg? Of neem je gelijkwaardige ruimte in? Wat is jouw ruimte voor jouw gevoel. En is dit in balans?

Tijdens Juno retrograde 2022 is dit een moment om hier bij stil te staan.

Want werk je nog wel genoeg aan de relatie met jezelf? In een relatie met iemand anders zitten, betekent niet dat je geen relatie meer met jezelf hebt. Of spiritueel gezien met je Hogere Zelf, met je ziel?

Niet alleen de relatie die je nu met jezelf hebt, maar ook relaties van ons verleden kunnen tijdens Juno retrograde 2022 in Vissen naar boven komen. Misschien wel oude pijn en trauma’s. In welke relaties (uit het verleden) werd je misschien niet als volwaardig gezien, of zelfs gekleineerd? Waarin werd je ziel onderdrukt en kon je niet tot bloei komen?

Al schrijvende merk ik dat dit artikel vol met vragen staat… Niet iets dat ik normaal gesproken zou doen, maar dit moet er uit. Deze vragen mag je jezelf stellen. Juist om te helen! Denk hierbij ook aan Chiron retrograde 2022 die nu gaande is; een retrograde die draait om het genezen van je innerlijke kind.

Er is een shift gaande. Oude wonden en trauma’s, misschien wel van je ouders of grootouders, worden doorleeft. Niet omdat dat heel fijn is, maar wel om te helen. Zodat ze niet van generatie op generatie over blijven gaan. Ook hierbij komt sterk naar voren: welke ruimte mag jij innemen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨