Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Dagboek voor de Lichtwerker
0
Shop

Review: Dagboek voor de Lichtwerker

Review: Dagboek voor de lichtwerker

Dat journallen en een dagboek bijhouden goed voor je is, is een feit. Het maakt je hoofd leeg en zet je gedachten op een rij. Speciaal voor lichtwerkers is er een dagboek ontworpen: het Dagboek voor de lichtwerker. Een prachtige full colour uitgave met mooie afbeeldingen, teksten die je aan het denken zetten en voldoende ruimte voor al je hersenspinsels. Dit dagboek helpt je in je missie als lichtwerker. Lees hier onze review!

Lichtwerkers, ben ik er één?

Voel jij je soms anders dan anderen? Heb je het idee dat je een oude ziel bent, met meerdere vorige levens? Ben je dienstbaar en houd je van dier en natuur? Spreekt spiritualiteit je aan, evenals het paranormale? Je voelt je niet altijd thuis en soms lijkt het alsof niemand je begrijpt. Past deze tekst bij jou? Grote kans dat je een lichtwerker bent.

Lichtwerkers zijn hier op aarde om hun zielsmissie uit te voeren. Wat die zielsmissie is, kan een grote zoektocht zijn. Sommige ontdekken pas op latere leeftijd wat een lichtwerker is en dat ze er één zijn. Anno 2022 gaat dit hard. Meer en meer ontdekken mensen dat ze lichtwerker zijn én wat ze als lichtwerker hier op aarde mogen doen.

Om hen daarbij te begeleiden, bracht Uitgeverij Deltas het vertaalde Dagboek voor de lichtwerker van Alana Fairchild uit.

Speciaal dagboek voor lichtwerkers

Dit dagboek is speciaal gemaakt voor lichtwerkers. Wat anders is dan bij ‘reguliere’ journals of dagboeken, is dat dit dagboek speciale inspirerende woorden, tips, beelden en oefeningen biedt. Als lichtwerker zoek je juist die verdieping op. Je bent gevoeliger, emotioneler. Algemene zinnen helpen jou daar niet bij. Maar dit dagboek wel. De inhoud, de ruimte en het gevoel wat de afbeeldingen creëren helpen jou in je reis naar de lichtwerker die je van binnen bent. Met warme woorden (zie hieronder) en oefeningen zoals ‘Helende oefening: paradigmaverschuiving’ en ‘Helende oefening: wat trek ik aan in mijn leven?’.

Soms, als een schat tevoorschijn komt uit de diepte van je wezen, zal hij bedekt zijn met de pijn van het verleden. Je moet misschien een beetje graven om de korst van een wond open te breken en de schat te bevrijden die tijdelijk gevangenzat in die pijn. Wanneer je de pijn loslaat, bevrijd je de schat die er ooit in opgesloten zat.

Alana Fairchild in Dagboek voor de lichtwerker

Tip: je kunt dit boek gebruiken in combinatie met Het Orakel van de Lichtwerkers; een kaartenset vol wijsheid en berichten. Trek iedere dag een dagkaartje en ontdek wat de boodschap voor jou is. Schrijf de boodschap en je gevoel hierbij op in dit Dagboek voor de lichtwerker.

  • Dagboek voor de Lichtwerker
  • Dagboek voor de Lichtwerker
  • Dagboek voor de Lichtwerker
  • Dagboek voor de Lichtwerker inpirerende vragen

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨