Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Uranus in Stier 2023: dit is de energie
0
Transits Uranus

Uranus in Stier 2023: dit is de energie

Uranus in Stier 2023

Zondag 22 januari 2023 gaat Uranus direct in Stier. Na een periode van stilstand, of soms terugkeer naar oude gewoontes, is het nu tijd om weer vooruit te kijken. There is no turning back! Pak nu definitief die goede voornemens op. Lees hier alles over de energie van Uranus in Stier 2023.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Uranus, de planeet van verandering en innovatie, staat heel 2023 in Stier. De eerste retrograde is nu voorbij (22 januari 2023), dus nu gaat Uranus weer ‘direct’. De volgende Uranus retrograde is van 28 augustus 2023 tot en met 27 januari 2024.

Uranus direct in Stier 22 januari 2023

Wanneer Uranis in Stier staat, kan dit een clash van energie met zich meebrengen. Uranus staat namelijk bekend om het opschudden van dingen en Stier staat juist bekend om het willen behouden van hoe het is. Gedurende deze plaatsing kun je een sterke drang naar verandering en vooruitgang voelen, maar juist ook verlangen naar stabiliteit en comfort.

Deze clash in energie kan zich op verschillende manieren uiten, zoals het willen maken van grote carrièreveranderingen, maar aarzelen vanwege de stabiliteit en zekerheid die je huidige baan biedt. Of bijvoorbeeld het willen beëindigen van een langdurige relatie, maar aarzelen vanwege de grote verandering die het zou geven.

Veranderingen in de financiële wereld

Op grotere schaal, wereldwijd, kan Uranus in Stier de financiële markt, alles rondom onroerend goed en hoe we landbouw zien transformeren. Uranus staat immers voor disruptie… Stier wordt ook geassocieerd met materiële bezittingen en rijkdom, dus de manier waarop we middelen waarderen en gebruiken (het geldsysteem) kent ook transformatie. En eigenlijk was dit dus al begonnen, denk maar aan toepassingen zoals crypto currencies, blockchain (contracten) en de aanpassingen binnen de landbouw. Vorig jaar nog met de boerenprotesten. Dat zal in 2023 doorlopen onder de plaatsing van Uranus in Stier.

Vooruitgang op het gebied van duurzaamheid

De plaatsing van Uranus in Stier 2023 brengt veel positieve verandering en vooruitgang. Denk aan nieuwe innovaties en ontwikkelingen rondom duurzaamheid, met name op het gebied van technologie. Op meer persoonlijk niveau kun je merken dat je een sterkere drang voelt om milieuvriendelijker en verantwoordelijker om te gaan met alles. Je wil meer duurzame keuzes maken.

Uranus in Stier 2018 – 2026

Uranus is mei 2018 het teken Stier binnengegaan, waar hij nog tot april 2026 zal blijven. Dit is een vrij lange periode, aangezien Uranus normaal ongeveer zeven jaar in elk teken blijft. Gedurende deze langere periode is de energie van Uranus sterk voelbaar in de gebieden die geassocieerd worden met Stier (zoals financiën, onroerend goed en landbouw).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨