Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Schorpioen Boogschutter cusp
0
Sterrenbeeld

Schorpioen Boogschutter cusp

Schorpioen Boogschutter cusp

Ben jij geboren op 19 november, 20 november, 21 november, 22 november, 23 november of 24 november? Dan val je binnen de Schorpioen Boogschutter cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Schorpioen als Boogschutter in je. Je leest hier over de betekenis van Schorpioen Boogschutter cusp.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Schorpioen is een waterteken. Schorpioen helpt je de raadsels en mysteries van het leven te begrijpen. Daar waar andere tekens zouden stoppen, gaat Schorpioen door. In Schorpioen schuilt veel kracht. Het is een sexy teken dat vaak wordt gezien als dominant, terwijl het juist een klein hartje heeft. Een Schorpioen kan hard overkomen (of misschien wel kil), maar dat is nooit de bedoeling. Als je dit tegen een Schorpioen zou zeggen, zouden ze zich zelfs verontschuldigen voor wat jíj denkt. Een Schorpioen is je beste vriend voor het leven, maar als je een Schorpioen tegen je hebt, dan is dit ook voor altijd.

Boogschutter is een vuurteken. Boogschutter is enthousiast en avontuurlijk. Ze zijn altijd vol optimisme op zoek naar iets nieuws. Vanwege hun avontuurlijke filosofie kunnen ze chaotisch en rommelig overkomen. Er lijkt geen structuur in te zitten, maar daar zit Boogschutter niet mee. Ze houden wel van een risico, vooral als dat betekent dat ze vrijheid hebben. Boogschutter kijkt naar de toekomst en probeert niet te lang stil te staan bij het verleden.

Ben ik Schorpioen of Boogschutter?

– een veelgestelde vraag

Schorpioen Boogschutter cusp betekenis

Als jij geboren bent op 19 november, 20 november, 21 november, 22 november, 23 november of 24 november, dan val je binnen de Schorpioen Boogschutter cusp. Het thema revolutie hoort bij jou.

Wat wil je écht in het leven? Waar wil je geen spijt van krijgen, achteraf op je sterfbed? Als je bent geboren op de Schorpioen Boogschutter cusp dan is het jouw missie om ten volste te leven. Je wil nergens spijt van krijgen. Je weet dat je ooit oud zult worden en dat alles voorbij gaat. Daarom sta je voor wat jij in het leven wil. Je kunt rebels zijn, omdat je een hekel hebt aan onrecht. Je volgt graag je eigen pad, zoals voor jou het beste uitkomt.

Veranderingen horen bij het leven, daar weet jij alles van. Die veranderingen omarm je dan ook, maar je wil het wel eerst zelf begrijpen. Autoriteit, daar houd je niet zo van. Tenzij je zelf in een autoritaire positie zit, maar je zelfstandigheid mag nooit in het beding komen.

Jij combineert qua karakter de mystieke, diepe en gevoelsmatige Schorpioen met de avontuurlijke, extraverte Boogschutter. Dat maakt jou een bijzonder persoon, met de gaven om de innerlijke (gevoels)wereld samen te brengen met de uiterlijke (praktische) wereld.

Een tip voor jou: Behoud je eigen visie, maar verlies anderen hierbij niet uit het oog. Wees oprecht, dus heb oprechte intenties en zuivere motieven. Je mag meer vergevingsgezind zijn en minder bezitterig/obsessief.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨