Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Dit zijn de bestgelezen items van 2020
1
Nieuws

Dit zijn de bestgelezen items van 2020

Dit zijn de bestgelezen items van 2020 - VolleMaanKalender.nl

Het eerste jaar van VolleMaanKalender.nl zit er op! Een prachtig jaar, waar wij jullie erg dankbaar voor zijn. Je leest hier de 5 bestgelezen items van 2020. Op naar 2021!

1) Wanneer is Mercurius retrograde 2020?

Het meestbezochte item van 2020 is ‘Wanneer is Mercurius retrograde 2020?‘, waarin je de data én de energie van de drie retrogrades kunt lezen. Uiteraard hebben we dat ook voor 2021 weer gedaan, zie ook ‘Wanneer is Mercurius retrograde 2021?‘.

2) Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!

We vinden gedurende ’t jaar heel wat veertjes. Hoe mooi is het dat je zo’n gevonden veertje kunt zien als bericht van je engelen? Iedere kleur veer heeft een andere betekenis en in het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!‘ lees je de betekenis per kleur veer.

3) Wat is een blauwe maan? Je leest ’t hier!

Oktober 2020 was er een blauwe volle maan te spotten aan de hemel. Niet letterlijk, wel figuurlijk – een blauwe maan is namelijk niet écht blauw. Maar wat een blauwe maan dan wel is, dat leggen we uit in het artikel ‘Wat is een blauwe maan? Je leest ’t hier!‘. Het komt niet zo vaak voor, dus heel begrijpelijk dat er veel op gezocht werd!

4) Wanneer is de bloedmaan 2020?

In 2020 was er vier keer een gedeeltelijke maansverduistering van de volle maan te zien. Dit mag de naam bloedmaan niet dragen, maar er werd wel veel op gezocht. In het artikel ‘Wanneer is de bloedmaan 2020?‘ vind je de data van de gedeeltelijke maansverduisteringen. Volgend jaar, in 2021, is er wél een bloedmaan. Wanneer de bloedmaan 2021 is, lees je hier.

5) Volle maan november 2020 in Tweelingen

Iedere maand schrijven we een artikel over de energie van de volle maan. ‘Volle maan november 2020 in Tweelingen‘ was het populairste maan-artikel dit jaar.

Op naar 2021

Weten wat 2021 jou gaat brengen op basis van je numerologie? Bereken hier jouw persoonlijke jaar 2021! Lees hier hoe je je intenties voor 2021 kunt zetten en check hier de 5 leukste jaarkalenders 2021 voor astro-lovers.

Namens het hele VolleMaanKalender.nl-team wensen we jullie een fijne jaarwisseling. Op naar 2021 – een nieuw jaar met nog onbeschreven bladzijdes. 💖

Wil je een mooie agenda, planner of (scheur)kalender voor 2021?

Bekijk dan deze top-items in de VolleMaanKalender.nl shop!

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨