Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Jaarhoroscoop 2022 tarot voor ieder sterrenbeeld
0
Nieuws

Jaarhoroscoop 2022 tarot voor ieder sterrenbeeld

Jaarhoroscoop 2022 - Tarot - VolleMaanKalender.nl

Wil je weten wat 2022 voor jou in petto heeft? Gastredacteur Tessa heeft voor ieder sterrenbeeld een tarotkaart getrokken. Lees hier wat je kan verwachten in het nieuwe jaar!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Allereerst wil ik jou een fantastisch 2022 wensen! Bij mij is het een traditie om op 1 januari tarot erbij te pakken en een kaart te trekken die mijn nieuwe jaar een thema mee geeft. Daarnaast is het superleuk om na een jaar terug te kijken of je je jaar kunt verbinden aan de kaart.

En dat wil ik voor jullie ook gaan doen! Nu is het natuurlijk geen doen om voor een ieder van jullie individueel een kaart te trekken, vandaar dan ik besloot om per sterrenbeeld een kaart te trekken en uitleg te geven.

Voor ik begin nog even een kleine disclaimer: tarot is GEEN toekomstvoorspelling. De kaarten gaan niks zeggen over ziekte, gezondheid, dood of leven, et cetera. De kaarten geven een richting, een houvast en een thema om mee bezig te gaan. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor de stappen om die richting te volbrengen en het thema tot uiting te laten komen.

The Light Seer’s Tarot

Goed, dat gezegd te hebben: laten we beginnen. Het deck dat ik gebruikt heb is het The Light Seer’s Tarot van Chris-Anne en Donnelly. Dit is een moderne variant van het traditionele Rider Waite deck.

Op volgorde van de dierenriem:

Ram (21 maart – 20 april): Het Oordeel

Jij hebt al veel bereikt, Ram. Je hebt hard gewerkt en 2022 is jouw tijd om uit te rusten. Toch is er nog één opdracht voor jou. Je doelen zijn mogelijk al bereikt, maar het is nu tijd om terug te kijken. Het is nodig om je verleden te evalueren en er helemaal okay mee te zijn. Pas dan kan jij verder. Door je verleden niet weg te stoppen, maar onder ogen te zien kan je er helemaal vrij van worden. Het jaar 2022 vraagt jou om alles nog eens te doorlopen, de pijn te voelen en tot heling te komen. Vanuit die heling kan zoveel rust ontstaan.

Affirmatie voor Ram: Ik ben in verbinding met mijn hogere zelf.

Stier (21 april – 21 mei): Aas van Bekers

Open staan voor je ideaal, dat is waar 2022 om draait voor jou als Stier. Je hebt je vaak beklemt gevoeld, maar nu kan je langzaam weer gaan ademen. Het jaar 2022 laat je openstaan voor alle mooie dingen in het leven. De wereld oogt mooier, frisser en fijner. Jij mag komend jaar gaan genieten, dan zie je al het moois. Vertrouw maar op jezelf en op dat wat jou bezighoudt. Ga je idealen koesteren, het is voor jou en alleen jou.

Affirmatie voor Stier: Mijn hart staat open en is vol met liefde.

Tweelingen (22 mei – 20 juni): De Keizerin

Lieve Tweelingen, 2022 ziet er goed uit voor jou. Wanneer de kaart De Keizerin valt, zegt dit dat je goed in je vel zit. Je voelt je tevreden over jezelf, je hebt genoeg aan jezelf. Het jaar 2022 wordt over het algemeen een fijne tijd waarin jij kunt gaan opladen. Een periode van kracht, warmte en tevredenheid. Ga genieten van dit fijne vooruitzicht en maak er het beste van. Ga leuke dingen doen en gun een ander ook wat leuks.

Affirmatie voor Tweelingen: Ik blaas leven in mijn toekomst vol liefde en overvloed.

Kreeft (21 juni – 22 juli): Staven Zes

Lieve Kreeft, Staven zes staat voor overwinning. De overwinning op jezelf. Jij hebt je afgelopen jaar keer op keer bewezen, je hebt klaar gestaan voor wie dat nodig had en je hebt moeilijke keuzes moeten maken. Je mag trots zijn op wie je bent en wat je doet. Het jaar 2022 staat in het teken van zelfvertrouwen, lof van anderen en stevig in het zadel komen te zitten. Je mag stoppen zo bescheiden te zijn, een ander ziet toch wel wat je allemaal doet. Ervoor uit komen is dus meer dan oké.

Affirmatie voor Kreeft: Ik ben het waard om succesvol te zijn.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Zwaarden Twee

Lieve Leeuw, Zwaarden Twee staat voor gespannen moeten afwachten, knopen doorhakken en duidelijkheid. Jij hebt in 2021 het een en ander in beweging gebracht, in 2022 zou je rustig moeten afwachten wat daar de resultaten van zijn. Gebruik de tijd van wachten door je aandacht op andere dingen te richten. Ga doen wat je leuk vindt, ga ontspannen en verwen jezelf. Want als je dan toch moet afwachten kun je dat beter op een zo prettig mogelijke manier doen.

Affirmatie voor Leeuw: Wanneer ik geblindeerd ben door het onbekende, durf ik te vertrouwen op mezelf.

Maagd (23 augustus – 22 september): Negen van Bekers

Lieve Maagd, in 2022 kom je met jezelf in het reine en zit je vol in het gevoelselement. Je hebt een moeilijke tijd achter de rug en hebt hard moeten werken op emotioneel vlak. In 2022 ga je hier mooie resultaten van zien en kun je genieten. Ga genieten en rust uit.

Affirmatie voor Maagd: Ik open mijn dankbare hart voor alles wat er op mijn pad komt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Zes van Bekers

De Zes van Bekers staat voor vertrouwen hebben, lieve Weegschaal. Zes is het getal van veiligheid, liefde en harmonie. Je gaat in 2022 vrede vinden in jezelf. Je ontwikkelt een sterk zelfvertrouwen en gaat jezelf optimaal ontwikkelen. Je mag loslaten, je hoeft niet altijd zelf de touwtjes in handen te hebben.

Affirmatie voor Weegschaal: Ik heb vrede met mijn verleden, het heeft mij gebracht waar ik nu ben.

Schorpioen (23 oktober – 22 november): De Hogepriester

Lieve Schorpioen, de Hogepriester is het teken van geestelijke macht. Er liggen uitdagingen op je te wachten, ga hier zo goed mogelijk mee om. Je weet dat je het kunt, want je hebt wel voor hetere vuren gestaan. Gebruik je verstand en analyseer de situatie. Durf om hulp te vragen, je hoeft niet alles alleen te doen. De helper kan je de weg wijzen, je zult hem zelf moeten bewandelen.

Affirmatie voor Schorpioen: Ik ben mijn eigen gids en leid mezelf vanuit een diep vertrouwen.

Boogschutter (23 november – 21 december): De Keizer

Lieve Boogschutter, 2022 neemt veel uitdagingen met zich mee. Veel uitdaging geeft ook een grote behoefte aan structuur aan. Je voelt je komend jaar sterk en krachtig, vol met energie. Jij beschikt over een grote wilskracht. Concentreer je op 1 taak per keer, zeker nu er zoveel op je af komt. Baken je doelen af en zoek de structuur op.

Affirmatie voor Boogschutter: Ik leid mijn groei met vertrouwen en vrijgevigheid.

Steenbok (22 december – 20 januari): Ridder van Bekers

Steenbok, 2022 is de tijd waarin je naar binnen mag keren en bezig mag met gevoel en emotie. Welke verlangens heb je? Waar voel jij je prettig bij? Er zullen komend jaar dingen moeten veranderen om die verlangens ook tot uiting te laten komen. Laat dat je niet tegen houden om tot actie te komen.

Affirmatie voor Steenbok: Ik sta in verbinding met mijn emoties.

Waterman (21 januari – 19 februari): Rad van fortuin

Lieve Waterman, het Rad van fortuin kan twee kanten opvallen. Je kunt geluk hebben en grote prijzen winnen of pech hebben en alles kwijt raken. Het rad staat voor alles of niets. Het jaar 2022 neemt spannende kansen met zich mee. Om die kans te willen pakken moet je echter wel je zekerheden willen opgeven. Over het algemeen zijn de keuzes die je krijgt met een prettige en leuke uitkomst, maar je moet om dat te ontdekken wel durven kiezen.

Affirmatie voor Waterman: Met elke kans heb ik ook de kans op groei.

Vissen (20 februari – 20 maart): Twee van Bekers

De kaart Twee van Bekers staat voor verzoening met jezelf, lieve Vissen. Het jaar 2022 staat in het teken van genezing, waar je gelukkig zelf weinig van hoeft te merken. Mogelijk ben je, door alle processen die in jouw leven aan de gang zijn, wat vermoeider dan normaal. Deze genezing zorgt voor mildheid naar jezelf. Dus oké kunnen zijn met het verleden en de keuzes die je hebt gemaakt. Dit ga je uitstralen en mensen die dicht bij jou staan gaan dit opmerken. Mogelijk nog eerder dan jij zelf doet. In 2022 mag jij extra veel ruimte voor jezelf plannen. Trek je terug, focus op jezelf en vraag geen grootse dingen van jezelf.

Affirmatie voor Vissen: Ik geniet van de verbindingen die ik leg.

Lees ook…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.