Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Starseed boek
0
Shop

Review: Starseed boek

Review: Starseed boek

Starseed – Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind’ is het nieuwe boek van Rebecca Campbell. In dit boek legt Rebecca op een begrijpelijke manier uit wat Starseeds (Sterrenkinderen) nou eigenlijk zijn en waar ze zelf vandaan komt. Je leest hier de review!

Voordat ik het boek Starseed ging lezen, kende ik Rebecca Campbell alleen nog maar van haar kaartendecks ‘Work Your Light Oracle Cards‘ en ‘The Starseed Oracle‘. Deze twee decks benoemd ze meteen in de inleiding van haar boek, omdat dit een van de doorgangen was voor het schrijven van dit boek. Ook legt ze uit dat de ‘wereld van nu’ de juiste tijd was om het boek uit te brengen.

Rebecca geeft in haar boek heel duidelijk aan dat dit boek niet gaat over een nieuwe zienswijze waar wij vandaan komen: ‘Ik wil duidelijk stellen dat dit boek geen poging is om een nieuwe theorie over de evolutie of over de oorsprong van de menselijke ervaring te introduceren, het richt zich op de mysterieuze reis van de ziel, de invloed van deze reis op de mens die we tegenwoordig zijn en hoe we alle delen van onszelf helemaal in het nu kunnen laten zijn.’

Wat als eerste opvalt is de kaft van het boek. En specifiek: de kleuren. Prachtig! De kleuren hebben een werking op het Derde Oog. Door het boek alleen al in mijn hand te houden en er naar te kijken, gebeurde er al van alles met mij op spiritueel gebied. Het activeert ook direct als ‘Starseed’. Rebecca Campbell heeft dit niet zomaar gedaan: dit soort boeken komen op je pad wanneer dit voor jou bedoeld is. Vooral wanneer jij zelf een starseed of lichtwerker bent. Lees ook: Wat is een lichtwerker? + checklist

Voor wie is het boek Starseed?

Starseed is een prachtig boek voor mensen in een ontwakingsproces, maar ook je aan het begin staat van het spirituele pad is dit leuk om te lezen. Voel je je aangetrokken tot het thema ‘Starseeds’ en wil je de verdieping met jezelf (je ziel) aangaan? Dan is dit boek zeer (juist!) geschikt.

Is het boek ook voor mensen die ‘verder in een spiritueel proces zijn’? Ja, zeker! Ikzelf zit al enige tijd in mijn spirituele ontwaking en ik heb hier echt een aantal dingen uitgehaald die ik absoluut nog niet wist. Deze dingen ga ik nu zelf toepassen en meenemen in mijn spirituele dagelijkse routine.

Door het hele boek heen laat de schrijver voorbeelden zien met vragen die je aan je ziel kan stellen, met daarbij een ‘Starseed activation’. Het doel daarvan is om nog dieper tot je eigen kern te komen in samenwerking met je sterrenfamilie. Bekijk ook de afbeeldingen hieronder voor een impressie.

Zelf aan de slag

Rebecca Campbell kauwt het niet allemaal voor je voor in dit boek. Door de ‘Starseed Activation’ en ‘Vragen aan je ziel’, die je het hele boek door zult zien, kun je zelf praktisch aan de slag. Het is bijna een soort werkboek. Je pakt dit boek er op gevoel bij, wanneer je klaar bent voor het volgende stukje ‘bewustzijn.

Opvallende hoofdstukken en onderdelen

De Akasha kronieken (waar ik zelf ook mee werk, lees vooral mijn artikel over Akasha kronieken en tweelingzielen) komen uitgebreid aan bod in dit boek. Maar dat niet alleen.

Meditaties

Het boek bevat een aantal bijzondere meditaties die je zelf kan doen. Ze zijn zeer duidelijk uitgeschreven, dus makkelijk te volgen:

 • Pilaar van Licht
 • Sterrenbad (aanrader!)
 • Lichtcodes
 • Zachte, Helende Wateren

‘Plant jezelf op aarde’

Heel veel lichtwerkers en Sterrenkinderen voelen zich ‘niet thuis’ op aarde. Om hen hierbij te helpen heeft Rebecca in dit boek een heel hoofdstuk gewijd aan praktische tips over hoe je hiermee om kunt gaan. Ik licht er eentje uit: ‘Plant jezelf op aarde’.

‘Nodig je ziel uit om je helemaal te vullen.
Van je knieën tot je neus, van je wangen tot je tenen.
Belichaam je leven helemaal.
Laat de verdedigingsmuren afbrokkelen.
Laat je ziel landen en elke cel in bezit nemen.
Veranker alle delen van je in het hier en nu.
Het leven is hier, ook al is de dood hier ook.
Geboorte is zonder leven niet mogelijk.
En jij bent hiernaartoe gekomen om deze wereld opnieuw geboren te laten worden.
Weet je het nog?
Wijd je helemaal aan het leven van dit leven.
Zet je lichaam en je eeuwenoude ziel er helemaal voor in.’

Starseed Activation en Vragen aan je ziel

Zoals ik al beschreef staat er bijna in elk hoofdstuk een ‘Starseed Activation’ en een kopje met ‘Vragen aan je ziel’. Voorbeelden uit het boek:

Starseed Activation

 • Ik roep de zielsgaven en training op die ik gedurende al mijn levens heb ontvangen.
 • Ik ben er klaar voor om ze nu allemaal te belichamen, zonder aarzeling of angst.
 • Ik heb hier levenslang voor geoefend.

Vragen aan je ziel

 • Waardoor komt jouw ziel tot leven?
 • Wat zorgt ervoor dat de tijd stilstaat voor jou?
 • Waardoor wordt je ziel uitgenodigd om helemaal binnen te komen?
 • Als je zou moeten raden wat je zielsgaven zijn, wat zou je dan zeggen?
 • Wat zou je ziel je op het ogenblik meer willen laten doen?
 • Waar zou je je volgens je ziel vollediger aan moeten geven?

Tip: tijdens deze twee onderdelen in het boek Starseed heb ik mezelf deze vragen gesteld en hierbij tegelijkertijd de de kaartendecks ‘Work Your Light Oracle Cards‘ en ‘The Starseed Oracle‘ gebruikt. Dit om tot meer inzichten te komen en de vragen te beantwoorden.

Conclusie review

Wat ik al zei: als jij zelf een Starseed (Sterrenkind) of lichtwerker bent, dan zal dit boek absoluut een en ander bij je losmaken en triggeren. Het brengt je in verbinding met je afkomst. Dit is een heel mooi boek om je eigen zielsmissie te gaan ontdekken, om een stuk bewustwording te krijgen op dit gebied en om je verder spiritueel te ontwikkelen.

Shop het boek en de decks

De energie van haar kaartendecks en dit boek zijn mooi afgestemd op elkaar. Shop ze hier!

Review Starseed boek + decks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨