Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Beste boeken over handlezen
0
Shop

Beste boeken over handlezen

Beste boeken over handlezen

Ben je op zoek naar fijne boeken over handlezen? Wij hebben de beste handlijnkunde boeken voor je op rij gezet!

Wat je handen vertellen

Wil je meer weten over jezelf? Mensen doen al eeuwen aan handlezen om inzicht te krijgen in zichzelf en hun toekomst.

Wat je handen vertellen is een mooi en inzichtelijk vormgegeven boek voor de beginnende handlezer. De illustraties en duidelijke uitleg maken het toegankelijk en praktisch toepasbaar.

Heb je bijvoorbeeld een ‘vuurhand’ met een lange handpalm en korte vingers? Dan ben je zelfverzekerd en hou je van avontuur. En als je hartlijn in een boog naar je vingers toe loopt, ben je emotioneel heel open.

Leer zo de geheimen van je handen te ontraadselen en je toekomst te beïnvloeden.

Lees ook: Review: Wat je handen vertellen

Het handleesboek

Handlezen is een prachtige manier om inzicht te krijgen in je karakter, talenten, relaties, ambities, valkuilen, uitdagingen en verlangens, maar ook bijvoorbeeld je lichamelijke gesteldheid en gezondheidstoestand. Het is echt een ontmoeting met jezelf; je handen zijn als het ware je dagboek.

Het Handleesboek bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, waarin onder andere thema’s als ‘balans in je leven’, ‘communicatie met jezelf en de ander’ en ‘het vinden van je passie’ aan bod komen.

Het is een echt doe-boek: veel beeld, tips, oefeningen en praktijkvoorbeelden om meteen aan de slag te gaan. Aan het eind van dit boek zul je meer over jezelf te weten zijn gekomen en hebben ook de handen van geliefden en vrienden geen geheimen meer voor je!

Handboek handlijnkunde

Het Handboek voor Handlijnkunde is een zeer compleet boek over handlijnkunde, niet alleen op psychologisch, maar ook op medisch vlak. Elk onderdeel van de hand wordt breed uit besproken, afgewisseld met oefeningen.

Dit boek is misschien wat ‘minder hip’ vergeleken de boeken hierboven, maar dat maakt ‘m niet minder sterk. Dit is inhoudelijk misschien wel het meest volledige boek uit dit lijstje. Het is maar net wat je zoekt.

De Handlijnkundegids

Als je iets wilt leren over iemands karakter, kijk dan in z’n handen. Zelfs als de persoon een vreemdeling is en je ziet hem een korte periode, dan vertelt de vorm van de hand en vingers een heleboel. Hoe meer je naar de hand kijkt, hoe meer je komt te weten over het karakter.

De Handlijnkundegids is een introductie in de handlijnkunde en vertelt alles, wat het is en wat het kan vertellen over de andere persoon. Er wordt ook uitgelegd waarom de lijnen in je eigen hand veranderen na verloop van tijd en hoe je verantwoord een hand kunt lezen.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨