Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Handlezen: Welke hand moet je lezen?
0
Spiritualiteit

Handlezen: Welke hand moet je lezen?

Handlezen: welke hand moet je lezen?

Als je aan de slag gaat met handlezen, dan wil je als een van de eerste dingen weten: welke hand moet ik lezen? Handlezen kan op zowel de linkerhand als de rechterkant. Maar wat is nu het verschil en wanneer kies ik voor een bepaalde kant? Je leest ‘t in dit artikel!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

In het boek Wat je handen vertellen wordt duidelijk uitgelegd voor welke hand je kunt gaan. Er zit namelijk verschil in tussen het lezen van de linkerhand en de rechterhand. Hoewel de meeste handlezers gaan voor beide handen, om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen, kun je er ook voor kiezen om slechts één hand uit te lezen. Het maakt in principe niet uit of iemand linkshandig of rechtshandig is.

Handlezen van de linkerhand

De linkerhand vertelt het meest over de persoon zelf. Over wie de persoon diep van binnen is. Gaat ‘t om jouzelf, dan zal je linkerhand je vertellen over je echte zelf. Het onthult de psychologische drijfkracht en motivaties die zijn ontstaan uit eerdere levenservaringen. Meestal kent alleen je inner circle deze kant van jezelf. De mensen die jij het meest vertrouwt laat je je ware gezicht zien. Inclusief onzekerheden, dromen en kwesties uit je kindertijd. Hoe jij reageert op bepaalde gebeurtenissen en hoe jij denkt over kwesties, is te vinden in je linkerhand. Je linkerhand staat ook voor hoe je persoonlijk een gevoel van voldoening krijgt en hoe je spiritueel ontwikkelt.

Handlezen van de rechterhand

De rechterhand vertelt wie een persoon is in het openbaar. Hoe iemand is bij anderen. Dus hoe iemand zich bewust probeert neer te zetten. Ben jij de persoon zelf, dan wil dit dus zeggen dat de rechterhand je kant is zoals jij jezelf in de wereld ziet staan (en uit). Daarnaast onthult je rechterhand je mogelijkheden op carrièregebied, en hoe je financieel en professioneel succesvol kunt zijn. Je rechterhand staat voor roem, succes en rijkdom en hoe dit voor jou is weggelegd.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨