Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Een vlinder als boodschap van een overledene
0
Spirit Animals

Een vlinder als boodschap van een overledene

Een vlinder als boodschap van een overledene

Het verliezen van een dierbare is een van de moeilijkste dingen die je als mens in je leven kan meemaken. Na de dood van iemand wil je soms nog een teken ontvangen. Een boodschap dat het goed met ze gaat en dat ze nog bij je zijn. Zo’n teken kan bijvoorbeeld komen in de vorm van een vlinder. 🦋 Je leest hier over de vlinder als boodschap van een overledene.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Of je er nu in gelooft of niet: het zien van een vlinder kan een fijn gevoel geven. Een warme knuffel tijdens een moeilijke tijd. Vlinders vertegenwoordigen in veel culturen de ziel. Ze symboliseren ook hoop, vrijheid en de levenscyclus. Het zien van een vlinder kan daarom ook staan voor een boodschap van een overledene.

Soms lijkt een vlinder jou te volgen. Soms komt ‘ie keer op keer terug en soms komt een vlinder zelfs op je zitten. Je kunt één vlinder zien, maar er kunnen er ook tientallen zijn. Hoewel alle vlinders kunnen verschijnen als boodschap, is de Monarch vlinder het meest populair.

Een boodschap krijgen in de vorm van een vlinder kan troost, hoop, opluchting en een goed gevoel geven.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨