Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Wat je handen vertellen
0
Shop

Review: Wat je handen vertellen

Review: Wat je handen vertellen

Handlezen is een eeuwenoude manier om inzicht te krijgen in jezelf en je toekomst. Maar hoe werkt handlezen? In het boek ‘Wat je handen vertellen’ vind je praktische tips en voorbeelden. Ideaal voor beginners! Lees hier onze review.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je handen zijn levende spiegels die je persoonlijkheid, behoeften en drijfveren reflecteren. Zo duidt de tekst op de cover aan de achterkant. Wat je handen vertellen is geschreven door Frank C. Clifford, een astroloog en handlezer met jarenlange ervaring. Ik ben geïntrigeerd door het onderwerp en wil natuurlijk zelf weten wat mijn handen me vertellen. Gelukkig is dit boek praktisch ingestoken. Naast theoretische uitleg vind je in het 112 pagina tellende boek duidelijke afbeeldingen van de hand, met daarin allerlei mogelijke vormen en lijnen. Zo word je stap voor stap meegenomen in de wereld van handlezen.

Vuur, aarde, lucht of water: wat voor hand heb jij?

De vorm van je hand onthult je belangrijkste drijfveren. Veel moderne handlezers gebruiken hiervoor vier soorten handen, die verdeelt zijn in de elementen. Zo heb je een vuurhand, aardehand, luchthand en waterhand. Kijk goed naar de afbeeldingen en lees de beschrijving. Welke vorm hand past het beste bij jou? Je kunt ook een combinatie van twee varianten hebben.

Wat je handen vertellen: vuurhand

Vuurhand

Een vuurhand kent een lange handpalm, korte vingers, stevige hand en diepe lijnen. De belangrijkste karaktertrekken voor iemand met een vuurhand zijn zelfverzekerdheid, gepassioneerd zijn en impulsief reageren.

Wat je handen vertellen: aardehand

Aardehand

Een aardehand kent een vierkante handpalm, korte vingers, stevige (of vlezige) hand en diepe lijnen. De belangrijkste kenmerken voor iemand met een aardehand is praktisch zijn, rationeel reageren en eerlijkheid.

Wat je handen vertellen: luchthand

Luchthand

Een luchthand kent een vierkante handpalm, lange vingers en lange, duidelijke lijnen. De belangrijkste kenmerken voor iemand met een luchthand is expressief zijn, nieuwsgierigheid en rationeel reageren.

Wat je handen vertellen: waterhand

Waterhand

Een waterhand kent een lange handpalm, lange vingers, zachte handen, amper zichtbare of heel veel fijne lijnen. De belangrijkste karaktertrekken van iemand met een waterhand zijn intuïtie, gevoeligheid en emotioneel zijn.

Handpalmlijnen lezen

Als je de vorm van je hand hebt bepaald, de grootte en structuur hebt onderzocht, hebt gekeken naar de lenigheid van je hand en wat je vingers je vertellen, dan kom je bij handlezen uit op het grootste onderdeel: het lezen van de handpalmlijnen. Er zijn vier handpalmlijnen die belangrijk zijn bij het handlezen. Dat zijn de…

  • Levenslijn – Drijfveren, passie & ambitie
  • Hoofdlijn – Logica, creativiteit & mentale kracht
  • Hartslijn – Liefde, seks & relaties
  • Lotslijn – Welke richting ga je uit?

Het boek gaat uitgebreid in op de handpalmlijnen die je kunt hebben, waarbij elke lijn een separaat hoofdstuk is. Inclusief afbeeldingen van alle mogelijke varianten, zodat je je eigen hand naast de afbeelding kunt houden om te kijken of de handpalmlijn bij jou past. In het laatste hoofdstuk vind je nog een tiental pagina’s over de kleinere handlijnen en merktekens.

  • Review: Wat je handen vertellen voorkant
  • Wat je handen vertellen
  • Wat je handen vertellen inhoud
  • Wat je handen vertellen inhoud
  • Hartlijn 'De vertrouwenspersoon'
  • Review: Wat je handen vertellen achterkant

Review

En de review? Het boek krijgt van ons 4,5 sterren. De inhoud is namelijk leuk, volledig en praktisch, maar het gaat niet héél diep in op de materie. Wel leest het lekker weg en kun je het boek als handboek in je verzameling spirituele boeken houden. Zo pak je ‘m erbij wanneer je ‘m nodig hebt. De vormgeving is fantastisch en de prijs van het boek ook, want voor slechts €13,99 heb je een A5 hardcover van 112 pagina’s. Mét glanzende print op de voorkant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨