Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Alles over Mars retrograde (inclusief data 2020-2030)
0
Mars Retrograde

Alles over Mars retrograde (inclusief data 2020-2030)

Alles over Mars retrograde (inclusief data 2020-2030)

Planeet Mars gaat over initiatief, lust en actie. Wat betekent het als Mars retrograde is? En wat kun je merken van Mars retrograde? Je leest ‘t hier! Oh, en check hier ook Mars retrograde data 2020 – 2030!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Mars is een vurige planeet. De actieplaneet, die alles gedaan krijgt wat ‘ie wil. Het liefst initieert Mars nieuwe plannen en loopt ‘ie voorop. Mars is immers verbonden aan Ram, het eerste teken uit de dierenriem.

Eerst even: wat is retrograde nou eigenlijk? Planeten maken een vaste baan, hebben een vaste route. Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. En dat geeft weer een bepaalde energie af richting ons. De energie is altijd afhankelijk van in welk teken de betreffende planeet staat. We praten in dit artikel over Mars.

Tijdens Mars retrograde kan het voelen alsof je drive een beetje stagneert. Op werk blijft alles hetzelfde. Thuis blijft alles hetzelfde. Je relatie blijft hetzelfde… Je mist even die vonk en de zin om door te gaan.

Mars retrograde data 2020 – 2030

Wanneer is Mars retrograde? Dit overzicht geeft alle Mars retrograde data weer van 2020, 2023, 2025, 2027, 2029 en 2031.

Klik op de link om door te gaan naar uitgebreide informatie.

Bekijk ook: Alle retrograde planeten van 2023 op rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨