Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tarotkaarten kopen? 5x de leukste tarot decks
0
Shop Tarot

Tarotkaarten kopen? 5x de leukste tarot decks

Tarotkaarten kopen? Wij hebben 5 leuke tarot decks voor je op rij gezet: van het Rider Waite® deck tot het prachtige animal spirit deck!

Tarot is flink populair. En niet zonder reden: iedereen kan tarot gebruiken en de kaarten geven je antwoord op vragen die jou bezighouden. Wij hebben 5 leuke tarot decks voor je op rij gezet: van het basisdeck van Rider Waite® tot een prachtig geillustreerd deck. Tarotkaarten kopen? Shop ze nu en laat je inspireren!

1) Rider Waite® Tarot – standaardeditie

Het populaire Rider Waite® Tarot is het meest gekochte en bekende tarotkaarten deck. Het deck is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren gebruikers. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Er zit een instructieboekje bij om de kaarten te leren interpreteren.

2) The Illuminated Tarot

The Illuminated Tarot is een deck dat er fantastisch uitziet. De kaarten zijn iets groter, waardoor je ze mooi neer kunt leggen en uit kunt lezen. Dit deck is een aanvulling op je tarot deck collectie

3) The Wild Unknown Tarot Deck and Guidebook

Het tarot deck ‘Wild Unknown’ is een tarot deck dat je aanvullend op andere tarot kaarten kunt gebruiken. Het boekje dat erbij zit helpt jou de kaarten uit te lezen, maar uiteraard kun je dit ook op intuïtie doen. Laat je leiden door de mooie vormen en kleuren.

4) Mystic Mondays Tarot

Het tarot deck van Mystic Monday – een bekende YouTuber en tarot reader – is een prachtig modern deck. Het komt inclusief boekje, waarmee je de kaarten uit kunt lezen.

5) Cat Tarot

Het Cat Tarot deck is in de basis een klassiek tarot deck, maar dan met een moderne (en katvriendelijke!) twist. Het deck komt inclusief boekje, zodat je de kaarten gemakkelijk uit kunt lezen.

Meer leuke tarotkaarten kopen?

Ben je op zoek naar meer leuke tarot decks? Wat dacht je van dit bijzondere Nightmare Before Christmas tarot deck of het klassieke anatomie tarot deck.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨