Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tarotkaarten kopen? 5x de beste tarot decks
0
Shop Tarot

Tarotkaarten kopen? 5x de beste tarot decks

Tarotkaarten kopen? 5x de beste tarot decks

Tarot is flink populair. En niet zonder reden: iedereen kan tarot gebruiken en de kaarten geven je antwoord op vragen die jou bezighouden. Wij hebben 5 beste tarot decks voor je op rij gezet: van het basisdeck van Rider Waite® tot een prachtig geillustreerd deck.

1) Rider Waite® Tarot – standaardeditie

Het populaire Rider Waite® Tarot is het meest gekochte en bekende tarotkaarten deck. Het deck is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren gebruikers. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Er zit een instructieboekje bij om de kaarten te leren interpreteren.

2) The Illuminated Tarot

The Illuminated Tarot is een deck dat er fantastisch uitziet. De kaarten zijn iets groter, waardoor je ze mooi neer kunt leggen en uit kunt lezen. Dit deck is een aanvulling op je tarot deck collectie

3) The Wild Unknown Tarot Deck and Guidebook

Het tarot deck ‘Wild Unknown’ is een tarot deck dat je aanvullend op andere tarot kaarten kunt gebruiken. Het boekje dat erbij zit helpt jou de kaarten uit te lezen, maar uiteraard kun je dit ook op intuïtie doen. Laat je leiden door de mooie vormen en kleuren.

4) Mystic Mondays Tarot

Het tarot deck van Mystic Monday – een bekende YouTuber en tarot reader – is een prachtig modern deck. Het komt inclusief boekje, waarmee je de kaarten uit kunt lezen.

5) Cat Tarot

Het Cat Tarot deck is in de basis een klassiek tarot deck, maar dan met een moderne (en katvriendelijke!) twist. Het deck komt inclusief boekje, zodat je de kaarten gemakkelijk uit kunt lezen.

Meer leuke tarotkaarten kopen?

Ben je op zoek naar meer leuke tarot decks? Wat dacht je van dit bijzondere Nightmare Before Christmas tarot deck of het klassieke anatomie tarot deck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨