Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit wil je hebben: The Nightmare Before Christmas tarot deck
0
Shop Tarot

Dit wil je hebben: The Nightmare Before Christmas tarot deck

Dit wil je hebben: The Nightmare Before Christmas tarot deck - VolleMaanKalender

Oooooh, hier worden we heel enthousiast van! Ideaal voor de feestdagen: The Nightmare Before Christmas tarot deck. Een tarot deck met 78 prachtig geïllustreerde kaarten, inclusief boekje. 😍

This is Halloween…. 👻 Laat de inwoners van Halloween Town je tarot lezingen leiden met dit prachtig geïllustreerde tarot deck dat is geïnspireerd op de klassieke animatiefilm The Nightmare Before Christmas.

Dit Nightmare Before Christmas tarot deck bevat al je favo personages, van Jack Skellington tot Mr. Oogie Boogie tot Sandy Claws zelf. Alles in prachtige originele illustraties, maar dan gebaseerd op de klassieke tarot-iconografie.

De set bevat zowel grote als kleine arcana en wordt geleverd met een handige gids waarin de betekenis van elke kaart wordt uitgelegd, evenals eenvoudige spreads voor lezingen. Let op: zowel het deck als het boekje is in het Engels.

Ideaal voor als cadeau tijdens de feestdagen! Bekijk hier meer mooie tarot decks.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨