Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Numerologie: 2020 is een 4-jaar en dit is wat het betekent
0
Numerologie

Numerologie: 2020 is een 4-jaar en dit is wat het betekent

Numerologie: 2020 is een 4-jaar en dit is wat het betekent

We staan aan ‘t begin van een nieuw decennium en dat is exciting. Met numerologie kunnen we een kijkje in de toekomst bieden: wat gaat 2020 ons brengen? Komt er duidelijkheid of blijft er onzekerheid? Ontdek hier wat ons in 2020 te wachten staat.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Allereerst: numerologie is gebaseerd op het idee dat getallen een spirituele betekenis hebben. Het gaat om de symbologie van getallen en het herkennen van patronen. In numerologie werk je met de getallen 1 tot en met 9, 11, 22 en 33. Lees hier meer over numerologie.

2020 numerologie: het jaar van de 4

2020 is het jaar van de 4. Dit is gebaseerd op de totale som van de getallen van het jaartal. In dit geval: 2 + 0 + 2 + 0 = 4. Het getal 4 staat in numerologie voor structuur, hard werken en vastberadenheid. We gaan het decennium in met een jaar vol werken aan een basis. Het jaar 2020 is de basis voor een nieuw decennium. Een jaar waarin we een betere wereld creëren, voor onszelf én voor de aarde. Het getal 4 wordt – naast hard werken en structuur – ook geassocieerd met geld. Getting things done en op orde in 2020!

De energie van het getal 4 is gedisciplineerd en georganiseerd. Minder spontaniteit, meer zekerheid. Een – voor je gevoel – ‘langzaam’ jaar, maar onthoud: hard werken levert op de lange termijn veel op. In 2020 bouw je de stevige fundering en de basis voor de komende jaren. En met de energie van dit jaar ben je ook gedisciplineerd om dit te doen.

Gebruik de energie van 2020 in je voordeel

In 2020 kun je de basis leggen om alles te bereiken: maak je doelen tastbaar en ga aan de slag. Doe het nu! Laat je omscholen voor een carriereswitch, zeg je werk op en ga ondernemen of – iets minder radicaal, maar wel belangrijk – maak je financiën voor de toekomst op orde. Denk aan pensioenen, een spaarpotje voor later of een testament. En ik noemde eerder al dat 2020 het jaar is voor de bouw van een stevige fundering, maar misschien bouw jij in 2020 letterlijk een huis?

Welk doel je ook hebt: doe nu het werk om het te laten gebeuren! Als je aan ‘t wachten was op een teken: this is it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.