Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Saturnus en Pluto in conjunctie: patronen doorbreken en groeien 🌱
0
Pluto Saturnus Transits

Saturnus en Pluto in conjunctie: patronen doorbreken en groeien 🌱

Saturnus en Pluto conjunct

Well hello there, 2020 begint lekker! Na de volle maan in Kreeft van januari is het nu tijd voor de planeten Saturnus en Pluto. Die zijn namelijk conjunct, oftewel: ze staan samen. Hoe beïnvloedt de Saturnus en Pluto conjunctie (en de aanwezigheid van Jupiter) ons? Lees ‘t hier!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Saturnus en Pluto staan zondag 12 januari samen in het teken Steenbok. Het aardeteken Steenbok gaat over presteren, discipline en vasthoudendheid. De planeet Saturnus gaat over angst en beperkingen en de planeet Pluto gaat over transformatie. Oef – en die twee staan dus samen in het teken Steenbok en de optelsom is simpel: angst en beperkingen + transformatie = patronen doorbreken op ‘t gebied van het nastreven van je doelen.

Misschien lukt ‘t je maar niet om gemotiveerd te blijven en je doelen te behalen. Misschien zijn je goede voornemens al ‘mislukt’ (en daar bedoel ik mee: je bent een keer afgeweken van je eigen opgelegde pad en nu ben je de weg terug kwijt) of wellicht vind je het moeilijk om projecten af te ronden.

Het feit dat Saturnus en Pluto nu samenstaan in Steenbok geeft je dat extra zetje om toch door te zetten. De draad kwijt betekent niet dat ‘ie er niet meer is. De weg kwijt betekent niet dat je niet terug kan komen naar het pad. Iedere dag, ieder uur en zelfs iedere seconde is weer een nieuw moment. Een moment waarop je opnieuw kan kiezen om het anders te doen. Om verleidingen te weerstaan. Om voor jezelf te kiezen.

Ik heb het nog niet eens gehad over de aanwezigheid van Jupiter. Jupiter is de planeet van geluk, vertrouwen en groei. Wat een prachtige combi, hé? De drie planeten schreeuwen het bijna naar ons: heb vertrouwen in jezelf. Groei dichter naar je ‘eigen jij’. Volg je hart en doorbreek oude patronen.

Het lijkt wel of 2020, dit nieuwe decennium, ons meteen allerlei lessen geeft. Eerder schreef ik al over de numerologische betekenis van 2020 (een 4-jaar), waarin je met structuur, hard werken en vastberadenheid een solide basis creëert voor jou, je omgeving en de aarde.

Don’t wait for big opportunities. You can create small but wonderful ones by starting with what you have.

Israelmore Ayivor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨