Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Zo kun je je Venus berekenen (via je geboortehoroscoop)
0
Astrologie Venus

Zo kun je je Venus berekenen (via je geboortehoroscoop)

Zo kun je je Venus berekenen (via je geboortehoroscoop) - VolleMaanKalender.nl

Venus is de liefdesplaneet in astrologie. Het is de planeet van schoonheid, maar ook van geld. Venus beheerst je gevoel en wat je waardeert. En het plezier in je leven. Wil je je Venus berekenen? Check dan de plaatsing in je geboortehoroscoop. Dit is hoe.

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van de mogelijkheden die jij als persoon in je hebt. Je berekent je geboortehoroscoop aan de hand van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten op dat exacte moment en op die exacte plek bepalen wie jij bent, hoe jij reflecteert op de wereld en hoe de wereld jou ziet. ✨

Venus is één van de planeten die je kunt berekenen. Je Venus is hoe je liefhebt en waar jij schoonheid in ziet. En als je je teken in Venus weet, kun je opzoeken hoe de energie van dat teken in Venus is.

Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken! Aan de hand van die pagina kun je ook meteen kijken hoe de andere planeten in jouw geboortehoroscoop staan.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨