Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Waarom de Deryan peutertent onmisbaar is op reis
0
Mama & baby Shoptips voor je baby

Waarom de Deryan peutertent onmisbaar is op reis

Waarom de Deryan peutertent onmisbaar is op reis

Ga je op reis met baby, dreumes of peuter? De Deryan peutertent is dan onmisbaar. Waar je ook slaapt: met dit pop-up tentje heb je voor je kindje een fijne slaapplek. Geen gesjouw meer met zware (en onhandige) campingbedjes!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Ken je het merk Deryan al? Deryan maakt handige slaaptentjes voor baby’s, peuters en kleuters. Zo hoef je nooit meer een (zwaar en onhandig!) campingbedje mee te slepen.

De tentjes van Deryan klap je in één simpele beweging uit en het bijbehorende matrasje blaast zichzelf op. Dit matrasje stop je gemakkelijk onderin de dubbele bodem. Veiligheid gaat voor, want zo kan je kindje niet onder of naast het matras schuiven.

Het tentje is 50% UV-beschermend en bevat (dun) muggengaas. Met de Deryan tent (baby of kleuter) is je kindje dus beschermd tegen straling van de zon én tegen ongedierte. Wij gebruiken de Deryan kleutertent niet alleen onderweg, maar ook in de achtertuin als speeltentje/box.

Deryan babytent of kleutertent?

Ga je voor een babytent of kleutertent? Die afweging maak je natuurlijk zelf. Wij zijn hier meteen voor de kleutertent gegaan. Deze weegt met 2,4kg iets meer dan de babytent (2kg), en is ook ingeklapt een iets groter pakketje. Voordeel is wel dat je kind er dan ook veel langer mee kan doen; tot zo’n 5 jaar.

Op de headerfoto zie je onze zoon in de Deryan peutertent. Hier was hij ongeveer 4 maanden oud. We lieten hem eerst thuis wennen aan het tentje door hem er overdag en ‘s avonds al in te leggen. Overdag om rond te kijken en het tentje goed te kunnen bekijken. ‘s Avonds om er al korte dutjes in te doen. Ik geloof dat dit wel heeft gewerkt, want eenmaal op reis (hotels en op roadtrip) heeft hij er prima in geslapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨