Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Red Thread of Fate: verbonden met je ware liefde
2
Liefde

Red Thread of Fate: verbonden met je ware liefde

Red Thread of Fate

De ‘Red thread of fate’ (of ook wel ‘Red string of fate’) is een eeuwenoud Oosters concept rondom ware liefde. ❤️ Als je eenmaal met iemand verbonden bent, dan blijf je dat voor altijd.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Even terug naar het begin. De oorsprong van het Red Thread of Fate-concept ligt in China. Het werkt als volgt: het rode draadje komt bij de ene persoon uit het hart. Deze wordt via de pink verbonden met de pink van de andere persoon en vervolgens gaat ‘t vanuit daar weer door naar het hart. Een verbinding van hart-tot-hart, waarbij liefde tussen beiden rijkelijk vloeit en stroomt.

De Red thread of fate wordt vaak gezien als een onzichtbaar rood koord (of draad) dat rond de vingers – specifiek de pinken – van geliefden zit. Zo zijn ze altijd met elkaar verbonden. En dan niet zomaar een verbinding: een sterke verbinding van ware liefde. Een verbinding die meant-to-be is. Voorbestemd. En krachtig.

Hoe krachtig? Nou, of je nu in contact bent met je geliefde of niet – je voelt altijd een connectie met die persoon. Je denkt ineens aan hem/haar, je voelt hij hij/zij zich voelt en je komt elkaar op de meest onvoorziene plekken tegen.

“An invisible red thread connects those who are destined to meet, regardless of time, place, and circumstance. The thread may stretch or tangle. But it will never break.” – Oude Chinese spreuk

Dit rode draadje verbindt jullie áltijd, levenslang. En dat is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn, hoor. De verbinding maakt jullie individueel juist sterker. Je leert van elkaar, voelt elkaar aan en weet wanneer je elkaar nodig hebt. Dat is wat het lot is. En het is iets moois. Je mag ‘t zien als wonder als je het zelf meemaakt. Pure liefde, vanuit het hart naar elkaar toe.

De Red Thread of Fate kan uitrekken of verstrikt raken, maar de band kan nooit worden verbroken. Vroeg of laat kom je elkaar weer tegen en de connectie zal altijd hetzelfde zijn. Het is thuiskomen bij de ander.

Cadeautip: Red Thread of Fate Kleurboek voor volwassenen

Dit Red Thread of Fate kleurboek is een cadeautje, zowel voor jezelf als voor een ander. Kleuren is rustgevend en mindful en met dit unieke boek ben je nog wel even bezig. 😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨