Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Drie zelfontwikkelingsfases van Mercurius retrograde
0
Mercurius Retrograde

Drie zelfontwikkelingsfases van Mercurius retrograde

Drie zelfontwikkelingsfases van Mercurius retrograde

Wist je dat Mercurius retrograde eigenlijk drie fases kent? En dat je deze fases in kunt zetten voor zelfontwikkeling? Dit zijn de drie zelfontwikkelingsfases van Mercurius!

Het is afhankelijk van in welk teken Mercurius retrograde is. In de artikelen op deze site lees je per retrograde wat de bijbehorende levensles is.

Mercurius direct

Als Mercurius direct loopt – normaal dus – dan ben je op bepaalde gebieden onbewust onbekwaam. Je moet je (levens)lessen nog leren, maar je kent ze nog niet.

Mercurius retrograde

Zodra Mercurius retrograde gaat, komen de levenslessen jouw kant op. In deze periode, vaak zo’n 3 a 4 weken, word je bewust onbekwaam. Je weet nu wat je nog niet kunt, maar wel dat je ‘t in je hebt. Je bent je er bewust van geworden. Het is afhankelijk van in welk teken Mercurius retrograde is en hoe Mercurius in jouw geboortehoroscoop is, bijvoorbeeld in welk astrologisch huis.

Na Mercurius retrograde

Zodra de retrograde-periode voorbij is, heb jij in ‘t meest gunstige geval je (levens)lessen geleerd. Nu ben je bewust bekwaam, en je gaat richting onbewust bekwaam. Onbewust bekwaam word je als ‘t een gewoonte is geworden. Het zit ‘t al verankerd in je dagelijkse doen en laten. Het ontwikkelen van een gewoonte duurt circa 90 dagen, daar lees je hier meer over. Gebruik die tijd ook om van bewust bekwaam naar onbewust bekwaam te gaan!

Leven met Mercurius retrograde

Meer over de drie zelfontwikkelingsfases van Mercurius retrograde en hoe je deze kennis ‘t beste kunt inzetten om te leren lees je in het boek ‘Leven met Mercurius Retrograde‘, van auteur Yasmin Boland.

Lees hier wanneer Mercurius retrograde 2022 is.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨