Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen en verbonden chakra’s
0
Chakra's Tweelingzielen

Tweelingzielen en verbonden chakra’s

Tweelingzielen en verbonden chakra's

Ben je op zoek naar informatie over tweelingzielen en verbonden chakra’s? Twinflame expert Natasja legt ‘t uit in dit artikel!

Naast de unieke hartsverbinding zijn tweelingzielen ook op elk chakra met elkaar verbonden. Deze verbindingen met je tweelingziel zijn er niet altijd al vanaf de geboorte, maar worden aangelegd wanneer jij je tweelingziel in dit leven fysiek hebt ontmoet.

Wanneer deze chakraverbindingen er al waren, worden deze weer in gebruik genomen in dit leven. Ook kan het zijn dat je (onbewust) nieuwe energiekoorden aanlegt. Dat is omdat je dan in dit leven bepaalde verbindingen juist nodig hebt en om die reden nieuwe verbindingen aanlegt. Oude, ongebruikte verbindingen worden automatisch losgekoppeld.

Tijdens een volle maan (die alles versterkt!) zal de energie tussen jullie nog heftiger zijn en staan jullie chakra’s meer open. Je kan daardoor wat meer vermoeid zijn. Dit vraagt energetisch gewoon heel veel van je.

Dan zijn er tussen tweelingzielen nog energiekoorden op de keelchakra’s. Wat je vaak ziet is dat tweelingzielen zich niet naar elkaar kunnen of durven uitspreken. Tijdens Mercurius retrograde (Mercurius is verbonden aan het keelchakra) zal dit nog meer kunnen versterken.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨