Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Soulmates & Tweelingzielen: wat is het verschil?
0
Tweelingzielen

Soulmates & Tweelingzielen: wat is het verschil?

Soulmates & Tweelingzielen: wat is het verschil?

Je hebt vast al eens van het woord soulmate gehoord, maar ken je ook de term tweelingziel (twin flames)? En wat is het verschil tussen soulmates en tweelingzielen? Ik leg het je uit in dit artikel!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het grootste verschil tussen tweelingzielen en soulmates is dat tweelingzielen twee helften van hetzelfde geheel zijn. Samen vormen ze dus één geheel, één ziel. Een soulmate kan juist worden gezien als iemand die uit hetzelfde hout is gesneden, maar niet hetzelfde geheel vormt met jou. Er is in beide gevallen wel een diep vertrouwen en een ‘thuiskomen’, maar in het geval van soulmates ben je niet één ziel.

Soulmates kunnen in allerlei vormen komen. Vrienden, geliefden, huisdieren, familieleden… Een tweelingziel is meestal romantisch (en altijd spiritueel – energetisch blijf je verbonden!). En als we ‘t toch hebben over relaties: relaties met soulmates zijn vaak veel stabieler. Bij tweelingzielen draait ‘t namelijk om levenslessen en spiegel je elkaars ‘donkere kant’. Soulmates zijn in die zin dus meer geschikt als levenspartner dan een tweelingziel. Je leest hier hoe je een tweelingziel-relatie herkent.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨