Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een Yoni Ei en hoe kun je Yoni Eggs gebruiken?
0
Health & happiness

Wat is een Yoni Ei en hoe kun je Yoni Eggs gebruiken?

Wat is een Yoni ei en hoe kun je Yoni Eggs gebruiken?

Yoni Eggs (ook wel yoni eieren genoemd) zijn eivormige edelstenen die je in je yoni inbrengt. Yoni betekent in het sanskriet ‘heilige tempel’, oftewel je vagina. Ben je nieuwsgierig geworden naar waarom veel vrouwen gebruik maken van Rozenkwart Yoni Eggs en wat de voordelen hiervan zijn is? Lees dan gauw verder!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wat is een Yoni Ei?

Yoni Eggs worden ook wel yoni eieren of Love Eggs genoemd. Een yoni ei is een eivormig edelsteen dat je in je yoni inbrengt. Yoni betekent in het Sanskriet ‘heilige tempel’ en ‘bron van leven’ en is een metafoor voor vagina. Je brengt een yoni egg dus in in je vagina.

Maar waarom? Nou, met het trainen van dit gebied rond de bekkenbodem word je energieker, vitaler en gelukkiger. Je vrouwelijke energie wordt (mentaal) enorm versterkt. Feminine power! Met het gebruik van yoni eggs kun je het gevoel krijgen dat je in verbinding staat met jouw lichaam, ziel, intuïtie en vrouwelijke wijsheid. Ook kan het incontinentie helpen voorkomen en kunnen yoni eieren seksuele energie opwekken.

Hoe? De yoni egg brengt je in beter contact met je bekkengebied. Daar voel je jouw vrouwelijkheid het best. Het herinnert jou eraan hoe geweldig het is om vrouw te zijn. Hoe bijzonder dat is en welke krachten jij in je draagt.

Lees ook: Yoni Steam: wat is het en waarom is dit zo krachtig?

Yoni Eieren gebruiken: zo doe je dat

Hoe begin je nu met yoni eieren? Er zijn zeven stappen die je mag doorlopen om yoni eggs op de juiste (veilige) manier te gebruiken en schoon te maken.

Handleiding Yoni Ei Gebruiken

 1. Maak het ei vooraf goed schoon

  Voordat je het yoni ei gaat inbrengen, moet je ervoor zorgen dat je het ei goed schoonmaakt met lauwwarm water en natuurzeep. Let er op dat je de temperatuur langzaam laat oplopen. Zo voorkom je dt het rozenkwarts ei kan barsten door te grote temperatuurschommelingen. Gebruik je het ei voor de eerste keer? Dan kun je dit het beste eerst steriel koken op geleidelijk toenemende temperatuur.

 2. Warm het ei én jezelf op

  Begin met een warming-up voor jezelf en het yoni ei. Masseer je onderbuik met het ei, laat het langzaam over je buik rollen – van links naar rechts en terug. Zo komt het ei op temperatuur en raak jij meer ontspannen. Je kunt ook andere gebieden masseren met het ei. Jij kiest!

 3. Breng het ei in

  De volgende stap is het daadwerkelijk inbrengen van je yoni ei. Doe dit voorzichtig, rustig en liefdevol. Zorg ervoor dat de bolle kant omhoog wijst. Om het soepeler te laten verlopen, kun je het eventueel insmeren met een klein beetje kokosolie. Gebruik niet al teveel kracht: de kunst is om het yoni ei vanzelf te laten opnemen door de vaginamond.

 4. Yoni ei oefeningen óf in rust erin laten

  Je kunt de yoni egg zolang erin houden als je wilt. Kies je voor oefeningen, bekijk dan bij het volgende hoofdstuk welke oefeningen kunt doen. Wil je het ei alleen in rust erin laten? Dat kan ook. Begin kort en bouw geleidelijk op. Als je wil (en het is medisch helemaal okay), dan kun je ‘m ook de gehele nacht inhouden. Voordeel hiervan is dat het rozenkwarts yoni ei dan gedurende je slaap al de negatieve energie rondom je bekken en vagina absorberen.

 5. Je yoni ei verwijderen

  Nadat je klaar bent met gebruiken, kun je het voorzichtig verwijderen door relaxed gehurkt te zitten. Op die manier laat je je yoni egg zoveel mogelijk zelf naar buiten komen. Je kunt hierbij een klein beetje aan het touwtje trekken en je bekkenbodemspieren zachte persende bewegingen laten maken.

 6. Schoonmaken na gebruik

  Na gebruik kun je het yoni ei schoonmaken met lauwwarm water en natuurzeep.

 7. Je yoni ei bewaren en ‘opladen’

  Zijn ze schoon en droog? Bewaar ze dan in het bijbehorende zakje of doosje. Wil je je yoni eggs ontladen en opladen ? Leg je rozenkwarts yoni eggs dan een nacht lang op een plek waarbij het direct in contact kan komen met maanlicht (dit kan gewoon met een glazen raam ertussen), bij voorkeur bij volle maan. Zo kunnen ze weer opgeladen worden met positieve energie voor je volgende sessie.

Rozenkwarts Yoni Eggs

Yoni eieren worden veelal gemaakt van edelstenen, zoals rozenkwarts. Daarmee profiteer je niet alleen van de werking van een yoni ei, maar ook van de werking van rozenkwarts.

Rozenkwarts is dé steen van de liefde en je hart. De kleur van de steen is (what’s in a name) roze. Een rozenkwarts draait om harmonie, zowel in liefdesrelaties als in vriendschappen. Ook bevordert ‘t eigenliefde en zelfacceptatie. En dat laatste, dát is belangrijk. Daarnaast werkt Rozenkwarts op je hart en je hartchakra.

Met een rozenkwarts yoni ei versterk je zelfliefde en ervaar je de kracht die je al in je hebt.

Yoni Eggs set kopen

De Yoni Eggs Set van Cabau Lifestyle is gemaakt van rozenkwarts en komt met 3 Yoni Eggs: M (4.5×3.0cm), S (4.0×2.5cm) en XS (3.0×2.0cm).

Hoe meer jouw bekkenbodemspieren getraind zijn, hoe kleiner de yoni egg mag zijn. Het is dus de bedoeling dat je geleidelijk van M naar XS werkt.

De set is inclusief mooi draagtasje en een uitgebreide handleiding.

Yoni Eggs - Set van 3

Review Yoni Eggs Set van Cabau Lifestyle

Deze Yoni Eggs Set is een fijne, kwalitatief goede set van prachtig rozenkwarts. Ben je nieuw in de wereld van yoni eggs? Dat is geen punt: je kunt dankzij de uitgebreide handleiding meteen beginnen. In de set zitten drie yoni eieren. De bedoeling is dat je begint met het grote ei, en dat je toewerkt naar het kleine ei. Waarom deze yoni eieren set gebruiken? Nou, de rozenkwarts geeft je de energie van zelfliefde (en nog zoveel meer!), maar het is lichamelijk ook prettig voor het beoefenen van je bekkenbodemspieren. De oefeningen uit de handleiding en het makkelijke gebruik zorgen ervoor dat je met deze set alles in huis haalt wat je nodig hebt. Ik gun dit iedere vrouw!

Shop hier de Yoni Eggs Set van Cabau Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨