Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Het orakel van de Lichtwerkers
1
Shop

Review: Het orakel van de Lichtwerkers

Review: Het orakel van de Lichtwerkers

Lichtwerkers willen graag helpen. Hun ziel verlangt naar liefde en licht, in een wereld vol angst en tegenstrijdigheden. Het Orakel van de Lichtwerkers is een prachtig kaartenset met boek voor wie hierbij een steuntje in de rug kan gebruiken. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wat zijn lichtwerkers?

Lichtwerkers zijn oude zielen op aarde. Ze hebben een grote eigenschap gemeen met elkaar: ze willen graag helpen en van dienst zijn. Lichtwerkers proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op licht en liefde en niet op angst. Daarnaast verlangen lichtwerkers naar een leven vol passie en doelen. Ze willen iets betekenen op spiritueel niveau. Lichtwerkers hebben bepaalde gaven om dit tot uitvoer te kunnen brengen.

Hun zintuigen staan op scherp en vaak zijn ze helderziend, heldervoelend, helderruikend, etc. Ze merken meer dan anderen en willen met hun eigen licht en liefde, anderen in hun kracht zetten om zo te wereld als een betere plek achter te laten. Een duidelijke zielsmissie op aarde.

Het orakel van de Lichtwerkers

Voel jij je door bovenstaande tekst aangesproken, dan is Het Orakel van de Lichtwerkers voor jou. Deze 44 inspirerende kaarten en het bijbehorende boekje hebben prachtige boodschappen. Ze kunnen je helpen groeien in je rol als lichtwerker door bepaalde vragen waar je mee zit te beantwoorden. Ze bieden je begeleiding in je zielsmissie en geven je kracht wanneer je dit kunt gebruiken.

Je kunt de kaarten voor jezelf gebruiken, maar je kunt ze ook inzetten in je missie om anderen te helpen op hun pad.

Het deck energetisch reinigen voor gebruik

Als eerste reinig je het deck en maak je het deck ‘eigen’. Dit doe je met veel liefde, intentie en respect. Zo kun je over en weer met elkaar werken. Het deck helpt jou, en jij helpt het deck de juiste antwoorden voor jou te vinden.

Blader dus eerst rustig door je deck heen en neem de kaarten één voor één in je hand. Zo kun je alle afbeeldingen in je opnemen. Hier start het proces van kennismaking tussen jou en het deck. Je moet elkaar immers nog leren kennen. Er zijn een aantal opties om je deck te reinigen. Ik neem er eentje met je door: je deck reinigen met rook. Andere varianten om een deck te zuiveren vind je in dit artikel.

Ga rustig zitten en neem de tijd. Steek als eerste wierook of salie aan en ga met de rook rondom je deck. Eventueel geef je nog je intenties mee tijdens dit smudge ritueel. Hoe wil jij dit deck gebruiken? Wat verwacht je er uit te halen? Welke relatie wil je met je deck aangaan? Dit is een grote reiniging. Op deze manier reinig je je deck voor het allereerste gebruik.

Orakel van de Lichtwerkers - Sterrenkind
Orakel van de Lichtwerkers: Sterrenkind

Sterrenkind

Natuurlijk wilde ik voor deze review een kaart voor het collectief trekken. Met de intentie dat dit een boodschap is die jij, de lezer, nu mag horen. De kaart die voor dit artikel naar boven kwam is Sterrenkind. De achtste kaart uit het deck. En wauw – wat een prachtige kaart is dit. Water dat stroomt. Een universum – jij bent het universum. Alles is met elkaar verbonden. Groei. De seizoenen. Alles draait om elkaar en hoort bij elkaar. Deze kaart laat visueel al veel zien.

Het boekje geeft een zeer uitgebreide beschrijving weer. Het komt er (in het kort) op neer dat jij, als je dit leest, een Sterrenkind bent. Dit is voor jou. Je voelt je misschien niet helemaal thuis op aarde. Je kunt het misschien niet vinden met idealen en opvattingen van anderen. Van dat wat hoort. Weet dat het jouw zielsmissie is om licht en liefde te brengen. Vanuit je diepste kern. Jouw uitdaging? Accepteer anderen voor wie ze zijn, zonder dat je de nadruk legt op hun ‘donkere kant’. Zij weten immers niet anders. Vergeet niet; je kwam op deze planeet om te leren en om anderen te helpen. Er zijn drie waarheden voor jou:

  • Je draagt de zuiverheid van je sterrenafkomst in je hart.
  • Je bent zo vervuld van liefde, dat je van iedereen op deze planeet kan houden.
  • Als stergezaaid wezen, kun je putten uit speciale bronnen voor jouw reis hier op aarde.

Lieve lichtwerker, bedenk: een ster straalt altijd in de nacht, optimistisch als ze is. Dat kun jij ook doen. Ook al lijkt je zielsmissie en de reis op aarde soms zwaar, je mag stralen. Je kunt stralen! ✨

Het Orakel van de Lichtwerkers review

De kaarten van Het Orakel van de Lichtwerkers zijn gemaakt van fijn, glossy materiaal en liggen goed in de hand. Dat betekent voor mij: je kunt ze goed schudden. Lukt dit niet zo goed, dan is het misschien goed om de stap voor het reinigen van je deck nog eens te doen: ga één voor één langs alle kaarten. Zo ‘plakken’ ze niet meer aan elkaar.

De afbeeldingen op de kaarten zijn prachtig. Ware kunst! Je ziet het al in het voorbeeld hierboven. Ik voel me aangetrokken tot de artwork. Ze stralen een bepaalde kracht uit. Een kracht waarvan je weet: als ik deze kaarten gebruik, geven ze mij precies de boodschap die ik op dat moment nodig heb.

Het boekje bestaat maarliefst uit 144 (!) pagina’s vol kennis over lichtwerkers, hoe je het deck kunt gebruiken en de (uitgebreide) betekenis per kaart. Bekijk ook het inkijkexemplaar hieronder.

Het deck kost €29,95. Een normaal bedrag voor zo’n uitgebreid deck inclusief boekje. Wat ons betreft is dit deck een goede aanwinst in je stash, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.