Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Elke dag een beetje magie
0
Hekserij Shop

Review: Elke dag een beetje magie

Elke dag een beetje Magie

Een onontdekt pareltje; dat is wat ik vind van het boek Elke dag een beetje magie. Voor ieder dag van het jaar een spreuk of ritueel, met ruimte om te journallen. Met dit dagboek, handboek en zakboek in één maak je van iedere dag iets magisch.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Het spreukendagboekboek Elke dag een beetje magie is geschreven door wicca-expert Patti Wigington en biedt je voor elke dag een betovering om uit te voeren en ruimte om je eigen ervaringen en de resultaten te noteren. Dit bewaarjournal staat vol met gemakkelijke spreuken en rituelen over van alles en nog wat: van liefde, vriendschap en geluk, tot karma, kracht en innerlijke rust. Elke spreuk komt met een korte lijst ingrediënten en materialen en een eenvoudige set instructies voor wat je moet doen en zeggen. Na een jaar vol magie heb je daarmee ook nog eens een persoonlijk magische spreukenboek gemaakt!

Zoek je een journal, dagboek en handboek in één? Dan is dit dé keuze voor jou. Elke dag een beetje magie is met haar gouden randen en opdruk een plaatje om te zien. Het formaat is A5 en dat maakt dit boekje ideaal om op een altaar te hebben of bij je te dragen. Het boek wordt uitgegeven door BBNC Uitgevers.

365 spreuken

Er staat een grote diversiteit aan praktische spreuken, rituelen, affirmaties en mantra’s. Zo vind je er een…

En nog veel meer van dit soort leuke spreuken om te doen. Onder elke spreuk is ruimte voor notities, zodat je er je eigen journal van maakt. En omdat dit boekje alle 365 dagen van het jaar in zich heeft, is het meteen een dagboek voor dagelijks gebruik. Het voordeel hiervan is dat je je iedere dag bewust bent van wat jij kunt doen om een magisch leven te creëren.

Spreuken voor weekdagen

Het boekje geeft ook nog tips voor het gebruiken van spreuken op bepaalde dagen van de week, mocht je dit willen koppelen. Zo adviseren ze…

  • Maandag: vrede, dromen en slaap, intuïtie, reiniging
  • Dinsdag: strijd en conflicten, passie, seks
  • Woensdag: studie en leren, wijsheid, communicatie
  • Donderdag: voorspoed en overvloed, geld, gulheid
  • Vrijdag: liefde, schoonheid, vriendschap, verzoening
  • Zaterdag: veiligheid, stabiliteit, een lang leven, thuis
  • Zondag: genezing, spiritueel succes, bescherming, kracht

Daarnaast deelt het boekje nog tips over kleuren kaarsen voor kaarsenmagie en geeft ‘t aan dat je je eigen draai mag geven aan de spreuken en rituelen. Doe wat goed voelt voor jou, niet omdat het in een boekje staat.

  • Elke dag een beetje magie
  • Elke dag een beetje magie
  • Elke dag een beetje magie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.