Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw in het eerste huis
0
Astrologie

Leeuw in het eerste huis

Leeuw in het eerste huis

Ontdek je geboortehoroscoop! Ben jij geboren met Leeuw in je eerste huis? Lees hier wat de betekenis van Leeuw in het eerste huis.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je geboortehoroscoop is je persoonlijke blauwdruk. In je geboortehoroscoop vind je je kwaliteiten, levenslessen, valkuilen, talenten en zoveel meer. Als je je geboortehoroscoop hebt ontdekt, is het leuk om dit uit te lezen en uit te pluizen. Jezelf nóg beter leren kennen. Als je op deze pagina bent gekomen, dan weet je dat je Leeuw in het eerste huis hebt.

Het eerste huis in astrologie is het huis van het zelf, van jou. Het is je ‘sociale masker’ en de manier waarop je overkomt, zowel qua uiterlijk als qua energie. Bij het eerste huis in je geboortehoroscoop gaat het om de indruk die jij achterlaat als mensen jou ontmoeten. Je imago. Je eerste huis staat daarom ook altijd in hetzelfde teken als je ascendant.

Leeuw eerste huis

  • Positieve kenmerken: nieuwsgierig en spontaan.
  • Negatieve kenmerken: Pretentieus en onbetrouwbaar.
  • Advies: maak je minder zorgen over hoe je wordt gezien door personen met wie je in contact komt; wees volledig jezelf en je trekt de juiste mensen aan.

Als Leeuw bij jou in je eerste huis staat, dan betekent dit dat je van nature leiderschapskwaliteiten hebt. Leeuw is het sterrenbeeld dat gaat over ‘t hart en het ego. Ze zijn dapper en houden van een uitdaging.

Als het gaat om je fysieke verschijning, dan lijk je sterk. Je komt groots en trots over. Jouw grootste uitdaging, met Leeuw in huis één, is ‘vechten’ tegen het imago dat je voor jezelf hebt opgebouwd. Soms kom je wat kil en afstandelijk over, of juist egocentrisch. Terwijl dat niet je bedoeling is.

Gratis geboortehoroscoop bereken & uitgebreide uitleg

Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken. Inclusief uitgebreide uitleg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.