Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Ram-periode 2020: tijd om te vlammen
0
Zon

Ram-periode 2020: tijd om te vlammen

Ram-seizoen

Zaterdag 21 maart start de Ram-periode 2020. De zon verandert dan van het waterteken Vissen naar de vurige Ram. De Vissen-periode, waarin afsluiting en introspectie centraal stonden, is nu voorbij. Je hebt je lessen geleerd, je weet wat je wil en je bent klaar voor de volgende stap.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Tijd dus om naar buiten te treden! Figuurlijk dan, gezien de huidige situatie rondom het coronavirus. Ram is het eerste sterrenbeeld uit de dierenriem en astrologisch gezien is dit de start van een nieuwe cyclus. Ram is een vuurteken, dus ontsteek jezelf en begin aan al dat nieuws. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. En de energie van deze start is vlammend! Juist in deze periode is het belangrijk om ook kansen te pakken. Leiderschap en naar voren stappen zijn kernwoorden in het Ram-seizoen 2020. 🔥

Actief is het sleutelwoord

Ram is ab-so-luut niet het type teken om niks te doen en stil te zitten. Ze houden van beweging, zowel fysiek als mentaal en zowel op werk als thuis. Heb je een niet-zo’n-beweeglijke winterperiode gehad? Dan is dit de perfecte tijd om terug te gaan naar de sportschool en opnieuw fit te worden. En deze Ram-energie geldt helemaal voor de periode van ‘social distancing’ waar we nu allen inzitten. Thuiswerken is de norm, maar blijf alsjeblieft wel gezond. Dat kun je doen door te bewegen. Dat kan prima vanuit huis, bijvoorbeeld door dagelijks een paar yoga-oefeningen te doen.

Eerlijkheid & loyaliteit

Daarnaast is teken Ram ook een eerlijk en loyaal teken. Je neemt geen blad meer voor de mond (Ram heerst over planeet Mars, dé passionele actie-planeet) en kunt lekker direct zijn. En met de charme en energie van Ram, kom je daar mee weg. Eerlijkheid werkt nou eenmaal, dus ga ervoor! Take the risk or lose the chance.

Astrologische agenda voor de Ram-periode

In de Ram-periode vind je een nieuwe maan in teken Ram (24 maart) en een volle maan in teken Weegschaal (8 april). Ook verandert discipline-planeet Saturnus van traditioneel Steenbok naar disruptief Waterman (21 maart), komt Waterman in Mars (30 maart) en verandert liefdesplaneet Venus naar Tweelingen (3 april). Tot slot komt Ram in communicatie-planeet Mercurius op 11 april.

De zon gaat iedere 30 dagen over in een nieuw sterrenbeeld. Tijdens elke periode voel je de invloed van de heersende astrologische energie. De Ram-periode van 2020 begint op 21 maart en eindigt op 19 april. Hierna dient het teken Stier zich aan. Daarover later meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨