Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is een stellium in astrologie?
0
Astrologie

Wat is een stellium in astrologie?

Wat is een stellium in astrologie?

Ben je de term stellium al tegengekomen in jouw zoektocht naar informatie over astrologie? Of ben je erachter gekomen dat je een stellium in je geboortehoroscoop hebt, maar wil je weten wat een stellium in astrologie betekent? Lees dan dit artikel!

Een stellium is een groep van vier, vijf of meer hemellichamen die samen staan in één teken of huis in jouw geboortehoroscoop. Wat betekent het als je een stellium in je geboortehoroscoop hebt? Als je een stellium in je geboortehoroscoop hebt, betekent dit dat je leven sterk wordt beïnvloed door de eigenschappen die horen bij het teken of huis waar ‘t stellium in staat.

Een voorbeeld.

Misschien ben je geboren op het moment dat Mercurius, Mars en Neptunus allemaal in Steenbok stonden. Dan kijk je naar de impact van de drie planeten. Die impact is op het gebied van communicatie, actie en spiritualiteit. Deze drie zaken zul jij benaderen als een Steenbok, ook als jij dat qua zonneteken niet bent. Je kunt dus wat ongeduldiger zijn, maar ook meer structuur nodig hebben én hard werken.

Kortom: een stellium is een belangrijk aandachtsgebied in je leven. Het kan zich kan manifesteren als een uitdaging om te overwinnen of je kunt ‘t juist zien als leidende kracht. Waar kies jij voor?

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨