Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kreeft Leeuw cusp
0
Sterrenbeeld

Kreeft Leeuw cusp

Kreeft Leeuw Cusp

Ben jij geboren op 19 juli, 20 juli, 21 juli, 22 juli, 23 juli, 24 juli of 25 juli? Dan val je binnen de Kreeft Leeuw cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Kreeft als Leeuw in je. Je leest hier over de betekenis van Kreeft Leeuw cusp.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Kreeft is een waterteken. Gevoelig en emotioneel. Het ‘huisje’ om haar heen is haar bescherming. Ze is een huismus en houdt van haar naaste kring. Je zou kunnen zeggen dat Kreeft doorgaans een introvert type is. Kreeft wordt vaak gezien als de ‘moeder’ van iedereen.

Hoe anders is Leeuw, het vuurteken. Leeuw is vurig en gepassioneerd. Een ietwat kinderlijk teken, juist omdat het zo speels is. Ze houdt ervan om in de spotlights te staan (niet altijd letterlijk, maar ze deelt haar verhaal bijvoorbeeld graag via social media). Je zou Leeuw doorgaans kunnen zien als extravert typen.

Ben ik Kreeft of ben ik Leeuw?

– een veelgestelde vraag

Kreeft Leeuw cusp betekenis

Leeuw en Kreeft zijn totaal verschillende tekens en als je op een cusp geboren bent, dus op 19 juli, 20 juli, 21 juli, 22 juli, 23 juli, 24 juli of 25 juli, dan heb je de energie van beide tekens in je. Schommeling is jouw centrale thema, evenals de verhouding tussen moeder en kind.

Je bent wispelturig en kunt zowel extravert zijn als introvert. De ene dag ben je het liefst een kluizenaar en de andere dag sta je tot het allerlaatst nog op een feestje. Voordeel is dat je flexibel bent en je goed kunt aanpassen aan de energie in een ruimte. Nadeel is dat het je heel veel energie kan kosten en dat je soms aan het ‘vechten’ bent tegen jezelf. Je wil dan ook graag veel, maar je kunt ook ineens alle afspraken afzeggen.

Een tip voor jou: ga altijd af op je gevoel, je intuïtie. Luister naar de Kreeft in je en reageer als een Leeuw. Probeer stabiliteit in je leven in te bouwen, dat geeft een zekere houvast.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨