Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Weegschaal Schorpioen cusp
0
Sterrenbeeld

Weegschaal Schorpioen cusp

Weegschaal Schorpioen Cusp

Ben jij geboren op 19 oktober, 20 oktober, 21 oktober, 22 oktober, 23 oktober, 24 oktober of 25 oktober? Dan val je binnen de Weegschaal Schorpioen cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Weegschaal als Schorpioen in je. Je leest hier over de betekenis van Weegschaal Schorpioen cusp.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Weegschaal is een luchtteken. Ze is liefdevol, zoekt balans en houdt van mooie dingen. Een teken dat overal de schoonheid van kan inzien: bloemen langs de weg, de geur van verse was… Ze staan voor gerechtigheid (en houden dus absoluut niet van onrecht!), maar kunnen soms moeilijk keuzes maken. Ze willen niemand teleurstellen, dus een kant kiezen is lastig. Daarnaast begrijpen ze ook daadwerkelijk beide kanten van een verhaal. Soms is Weegschaal wat te streng voor zichzelf – dat hoeft écht niet. Wees zo liefdevol naar jezelf als dat je voor anderen bent.

Schorpioen is een waterteken. Schorpioen helpt je de raadsels en mysteries van het leven te begrijpen. Daar waar andere tekens zouden stoppen, gaat Schorpioen door. In Schorpioen schuilt veel kracht. Het is een sexy teken dat vaak wordt gezien als dominant, terwijl het juist een klein hartje heeft. Een Schorpioen kan hard overkomen (of misschien wel kil), maar dat is nooit de bedoeling. Als je dit tegen een Schorpioen zou zeggen, zouden ze zich zelfs verontschuldigen voor wat jíj denkt. Een Schorpioen is je beste vriend voor het leven, maar als je een Schorpioen tegen je hebt, dan is dit ook voor altijd.

Ben ik Weegschaal of Schorpioen?

– een veelgestelde vraag

Weegschaal Schorpioen cusp betekenis

Als jij geboren bent op 19 oktober, 20 oktober, 21 oktober, 22 oktober, 23 oktober, 24 oktober of 25 oktober, dan val je binnen de Weegschaal Schorpioen cusp. De thema’s Drama en Kritiek horen bij jou.

Als je op een van deze dagen jarig bent, dan heb je een groot gevoel voor drama. Je wil altijd meteen toe naar de kern. Naar de waarheid. En dan schuw je niet om daar een spektakel van te maken. Met Schorpioen in je bloed steek je er op los met je staart, en met Weegschaal door je aderen zoek je absolute rechtvaardigheid. Je hebt een scherpe tong en bent snel van geest. Niks ontgaat jou en je bent niet bang om ergens iets van te zeggen.

Je kunt uit balans raken als je een conflict hebt tussen intellect en emotie. Hoofd en hart. Rationeel versus emotioneel. Soms handel je uit impuls en denk je daar niet over na. Dit kan schadelijk zijn, dus wees je bewust van je (prikkelende) woorden en gedrag.

Een tip voor jou: Geniet wat meer van het leven zonder ergens een oordeel over te geven. Bewaar je zelfbeheersing wat vaker, laat het verleden los en vergeet niet: wrok is als het drinken van gif en hopen dat de ander er ziek van wordt.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨