Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze drie sterrenbeelden merken het meeste van de nieuwe maan van november 2022
0
Sterrenbeeld

Deze drie sterrenbeelden merken het meeste van de nieuwe maan van november 2022

Deze drie sterrenbeelden merken het meeste van de nieuwe maan van november 2022

De nieuwe maan van 23 november 2022 staat in teken Boogschutter. Het is een vurige nieuwe maan, die juist voor veel nieuwe kansen gaat zorgen. Een nieuw begin, zo kun je het zien. En dat hebben we ook nodig na de heftige bloedmaan van eerder deze maand… Iedereen gaat wat van de nieuwe maan merken (uplifting energy, een boost), maar deze drie sterrenbeelden ervaren de energie het meest.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tweelingen

Deze nieuwe maan draait voor jou om relaties. Er kan maar zo een wending aankomen… De nieuwe maan in Boogschutter kom je erachter wie er belangrijk zijn in jouw leven, hoe geven/nemen werkt (in een gezonde dynamiek) en voel je je gemotiveerd om je relaties zinvoller te maken. Dat betekent dat je zelf moet kijken hoe je in relaties staat, lieve Tweelingen. Wat is jouw invloed?

Maagd

Lieve Maagd, de nieuwe maan in Boogschutter van november 2022 schijnt een licht op alles wat er achter gesloten deuren gebeurt. In je huis, hoofd en hart. Deze periode kan jou inspireren om je huis schoon te maken, naar je hart te luisteren en je hoofd leeg te maken. Maagd houdt van orde en structuur, dus grijp deze energie aan om aan de slag te gaan.

Boogschutter

Hi Boogschutter! De maan staat in jouw teken, in het eerste huis van jezelf. En jij staat als vuurteken graag in the spotlight, geef maar toe. Kijk eens naar jezelf. Wat zie je? Waar zie je vernieuwing. Wat mag jij achter je laten, welk deel van jou laat jij los? Het is normaal om te veranderen en met de tijd (en ervaringen) mee te gaan. De nieuwe maan in Boogschutter is een mooi moment om hierbij stil te staan. Het leven mag geleefd worden!

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨